کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران
آنچه در این مقاله می خوانید :
✅ سلب مسئولیت
✅ گالری تصاویر کمپ
✅ تفاوت اعتیاد و سوء مصرف
✅ روشهای ترک
✅ ترک اعتیاد
✅ مراحل ترک اعتیاد
✅ ویژگی های بهترین مرکز ترک
✅ سوالات متداول
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : بهترین کمپ ترک اعتیاد چیتگر کدام است و دارای چه ویژگی هایی می باشد؟ برای بستری نمودن فرد معتاد در کمپ ترک اعتیاد وی ای پی تهران به چه نکاتی باید دقت کنیم؟ ترک اعتیاد مواد مخدر به فرآیند قطع مصرف و اعتیاد به مواد مخدر مانند تریاک، هروئین، کوکائین و برخی داروها اطلاق می شود.
در کمپ ترک اعتیاد چیتگر از روش های درمانی مختلفی برای درمان استفاده می شود که با توجه به ماده مصرفی و شدت اعتیاد فرد مصرف کننده، می تواند متفاوت باشد. همانطور که می دانیم، ترک اعتیاد دارای روش های مختلفی است و برای هر فرد بر اساس شرایط و میزان آسیب متفاوت می باشد. بر همین اساس، متخصصین ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین و کاملترین مجموعه درمان اعتیاد کشور و با همکاری بهترین مراکز درمان، سعی کرده تا به معرفی یکی دیگر از مراکز همکار خود در غرب شهر تهران و منطقه چیتگر بپردازد. اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید، لطفا ما را تا انتهای این نوشتار همراهی بفرمایید.
تفاوت اعتیاد و سوء مصرف؛ کمپ ترک اعتیاد وی ای پی تهران
همانطور که می دانید، اعتیاد به مواد مخدر و سوءمصرف مواد دارای تفاوت هایی با یکدیگر هستند. سوءمصرف شامل مصرف بیش از اندازه و یا مصرف دوز بالای یک مواد مخدر است که می تواند به سلامت فرد و موقعیت اجتماعی او آسیب برساند. در حقیقت، هر فردی که سوءمصرف مواد دارد، الزاما معتاد نیست. اما فردی که به انجام رفتار و یا مصرف یک نوع ماده خاص وابستگی شدید جسمی، روانی داشته باشد و نتواند آن را متوقف نماید، اصطلاحا معتاد اطلاق می شود.
مثلاً فردی که یک شب مقدار زیادی الکل می نوشد، عوارض جانبی آن را به جان می خرد و در کنار آن سرخوشی زیادی را هم تجربه می کند. اما نمی توان به این فرد گفت که دچار اعتیاد شده است، مگر اینکه به صورت پیوسته و در زمانهای متوالی الکل مصرف کند تا به شکل اعتیاد تبدیل شود و دیگر نتواند مصرف خود را متوقف نماید. اما همان طور که می دانید، افراد می توانند به برخی رفتارها نیز اعتیاد پیدا کنند که به آن اعتیادهای رفتاری گفت می شود. برخی اعتیادهای رفتاری عبارت اند از:
- قمار
- اعتیاد به غذا
- اینترنت
- موبایل
- بازیهای کامپیوتری
- سکس
فردی که دچار یکی از اعتیادهای رفتاری می شود مانند سایر اعتیادهای مصرفی در دراز مدت دچار آسیب های جدی جسمی و روانی خواهد شد و از آسیب ها و عوارض اعتیاد در امان نخواهد بود.
روشهای ترک؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
همانطور که در صفحه ترک اعتیاد توضیح داده شد، روشهای مختلفی در درمان اعتیاد وجود دارد که هر کدام از آنها دارای ویژگی ها و فوائدی هستند که افراد بر اساس نوع و شدت اعتیاد خود می توانند برای بهبودی و درمانشان استفاده نمایند.
بر همین اساس، کارشناسان ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ به معرفی روشهای مختلف ترک اعتیاد پرداختهاند. توجه داشته باشید که درمان و ترک اعتیاد باید سه مسئله را پیوسته در برنامه ی خود رعایت کنند:
- فرآیند ترک اعتیاد جسمی
- کمک به تداوم پاکی بعد از ترک جسمی
- ایجاد پویایی و بازگشت به زندگی
نکته ای که در رابطه با ترک اعتیاد وجود دارد این است که بهترین روش ترک اعتیاد الزاما سریعترین نیست. در حقیقت، برای دست یابی به یک ترک موفق و بدون بازگشت باید شرایط فرد و ماده مخدر مصرفی همچنین میزان آسیب ایجاد شده در دوران اعتیاد فعال، مد نظر قرار گیرد و بهترین و موثرترین روش برای بهبودی فرد انتخاب شود.
۱. روش سم زدایی بدن با سرم
یکی از روش های موجود در ترک اعتیاد، سم زدایی است. در این روش، همان طور که از نام آن پیداست، مادۀ اعتیاد آور از بدن فرد خارج می شود. در اثر سم زدایی فیزیکی توسط مواد شیمیایی، تاثیرات ماده مخدری که در بدن متابولیزه شده است، کاهش پیدا می کند. اما استفاده از این روش دارای عوارض گوناگونی است و به هیچ وجه یک روش کارآمد و کاملا موثر نیست و انتخاب آن به عوامل مختلفی بستگی دارد.
باید توجه داشت که پیش از اقدام به سم زدایی باید شرایط جسمی و روانی فرد توسط متخصص بررسی شود تا از ایجاد آسیب های جانبی بیشتر در اثر انجام این روش جلوگیری بعمل آورده شود.
نکته مهم در رابطه با استفاده از این روش این است که بر طرف شدن علائم محرومیت به عوامل مختلفی بستگی دارد و صرف استفاده از روش سم زدایی ممکن است علائم کاهش نیابند و فرد با دردها و عوارض گوناگونی روبرو شود. مدت زمانی که فرد ممکن است با علائم محرومیت روبرو شود به عوامل گوناگونی بستگی دارد که مهمترین آنها عبارتند از:
- نوع مادۀ مخدر مصرفی
- مدت زمان اعتیاد
- شدت اعتیاد به مادۀ مخدر
- روش مصرف مادۀ مخدر
- سابقۀ ابتلاء خانوادگی
- شرایط جسمی
- وجود مشکلات موازی روانی
عوارض سم زدایی سریع؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
روش سریع و فوق سریع سم زدایی مواد مخدر از بدن در مدت زمان کوتاه تری نسبت به سم زدایی عادی صورت می گیرد. این روش در مدن زمان کوتاه تری مواد مخدر را از بدن می زداید و علائم ترک را تخفیف می دهد. اما استفاده از سم زدایی سریع گران قیمت و در عین حال خطرناک است.
در این نوع دیتاکس، بیمار بیهوش می شود و داروهایی به بدن او تزریق می گردند که جانشین مواد مخدر می شوند. این روش بیشتر برای کسانی کاربرد دارد که معتاد به هروئین و انواع مواد افیونی هستند و در رابطه با مواد محرک مانند شیشه هیچ تاثیری ندارند. علاوه بر این، باید توجه داشته باشید که خطرات این روش از مزایای آن بیشتر هستند و انجام آن به هیچ وجه توصیه نمی شود. برخی از مهمترین عوارض سم زدایی سریع و فوق سریع عبارتند از :
- حملۀ قلبی
- پارانویا
- دمای بالای بدن
- عفونت
- تهوع
- استفراغ
- آسپیراسیون
- خفگی
- مرگ
سم زدایی فوق سریع در چند ساعت انجام می شود و معمولاً ۱ نفر از هر ۵۰۰ نفر دچار آسیب های جدی و غیر قابل بازگشت می گردد. همچنین به یاد داشته باشید که سم زدایی اولین مرحلۀ ترک اعتیاد است و به هیچ وجه بدون دریافت درمان های تخصصی روانشناختی فرد از ورطۀ اعتیاد نجات نخواهد یافت.
۲. روش درمان شناختی رفتاری
در این روش درمانی، فرد می آموزد تا با مشکلات و موضوعات ذهنی خود روبه رو شود تا بتواند زوایای مختلف اعتیاد را ببیند و با مشکلاتی که این بیماری برای او ایجاد کرده است روبه رو شده و بخوبی آنها را مدیریت نماید. وقتی که یک فرد معتاد با عوامل ایجاد بیماری خود آشنا می شود، بهتر می تواند برای مدیریت احساسات آزار دهنده خود اقدام نماید. این درمان به معتادان کمک می کند افکار منفی خود را شناسایی کرده و بخوبی آنها را مدیریت نمایند و به فرآیند درمان و بهبودی خود ادامه دهند.
علاوه بر این، فرد در دوران اولیه ترک اعتیاد خود با فشارهای ذهنی و روانی متعددی روبرو می شود که باید بتواند با استفاده از روش های صحیح درمانی و روانشناختی برای متوقف سازی و مدیریت آنها اقدام نماید. بر همین اساس، برخی از مهمترین مهارت هایی که در متد درمان شناختی رفتاری مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از:
- مدیریت باورهای غلط و احساسات آزار دهنده و منفی
- بهبود خُلق و خو
- آموزش مهارت های راتباطی
- شناخت شرایط و عواملی تحریک کننده و آسیب زا
- تشخیص و مدیریت عوامل آسیب رسان درونی و حسی
۳. دارو درمانی؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
یکی دیگر از روش های ترک اعتیاد استفاده از دارو درمانی در فرآیند ترک اعتیاد است که به افراد کمک می کند تا مراحل اولیه ترک جسمی را با موفقیت و درد کمتر پشت سر بگذارند. داروهایی که برای ترک اعتیاد استفاده می شوند ممکن است برای بیماران سرپایی و یا بیماران بستری شده در مراکز ترک اعتیاد تجویز شوند.
دوز مناسب هر بیمار با بیمار دیگر متفاوت است تا بهترین اثربخشی در ترک مواد حاصل شود. در همین رابطه، در مراکز ترک اعتیاد همکار کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، متخصصین و مشاورین ترک اعتیاد مراکز به مددجویان مقیم کمک می کنند تا با استفاده از داروهای غیر مخدر و تسهیل کننده مراحل اولیه ترک جسمی را با آرامش و درد کمتری پشت سر بگذارند.
ترک اعتیاد؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
هماطور که می دانید هر ماده اعتیاد آوری دارای ویژگی ها و عوارض مختص به خود می باشد. بر همین اساس، مشاورین و کارشناسان ما در کمپ ترک اعتیاد چیتگر با معرفی ترک انواع مواد مخدر و محرک به شما در افزایش آگاهی کمک خواهند نمود.
- ترک شیشه
- ترک هروئین
- ترک کوکائین
- ترک کراک
- ترک ماری جوانا
- ترک حشیش
- ترک متادون
- ترک ترامادول
- ترک تریاک
۱- ترک اعتیاد شیشه
شیشه یکی از خطرناک ترین مواد محرک موجود در بازار است و در میان جوانان از شهرت بالایی برخوردار است. شیشه معمولاً با یک بار مصرف باعث اعتیاد می شود و سرخوشی ناشی از آن دیگر تکرار نخواهد شد. این ماده می تواند باعث باعث ایجاد وابستگی بسیار بالای ذهنی و روانی در افراد شود و ترک آن بسیار دشوار است.
عوامل تعیین کننده در ترک شیشه شامل مدت زمان مصرف، سن مصرف، میزان مصرف و سایر موارد می باشد. این ماده را از طریق روش های گوناگون مانند بلعیدن، استنشاق، دودی و تزریقی مورد استفاده قرار می دهند. یکی از حادترین عوارض شیشه این است که باعث ایجاد حالت پارانویا در افراد و توهم های شدید شنیداری و دیداری می گردد. باید توجه داشت که مهمترین روش درمان اعتیاد به مواد محرک استفاده از روش های روانشناختی مانند درمان شناختی رفتاری و ماتریکس است و فرد با دریافت جلسات روان درمانی و روانکاوی اعتیاد به بهبودی خود دست می یابد.
۲- ترک اعتیاد هروئین؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
هروئین یکی از مشتقات مرفین است و دارای قدرت اعتیاد زایی بسیاری زیادی می باشد. هروئین معمولا ترک بسیار سختی دارد و در بیشتر کمپ های ترک اعتیاد از دارو درمانی برای ترک اولیه آن استفاده می شود. علاوه بر دارو درمانی استفاده از روش های روانشناختی نامبرده می تواند در درمان و کاهش علائم آزار دهنده نیز استفاده نمود تا فرد بتواند مراحب درمان خود را با موفقیت پشت سر بگذارد.
۳- ترک اعتیاد کراک و کوکائین
کراک یکی از انواع مواد محرک است که مصرف آن باعث افزایش شدید فعالیتهای مغز می شود. مصرف کراک می تواند به شکل مستقیم بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر بگذارد و باعث ایجاد آسیب های جدی گردد. برای ترک کراک علاوه بر استفاده از درمان های روانشناختی مانند درمان شناختی رفتاری، برای سم زدایی آن باید از روش های ترک اعتیاد جسمی تدریجی که تحت نظارت تیم درمان انجام می شود، اقدام شود تا از ایجاد عوارض ناخواسته بیشتر جلوگیری بعمل آید.
مصرف کوکائین با ایجاد احساس سرخوشی و افزایش خلق و خوی شدید، می تواند باعث تحریک سیستم پاداش مغز شده تا مقادیر زیادی دوپامین در مغز فرد ترشح شود. اما، اثرات کوکائین بر سایر قسمتهای بدن می تواند بسیار جدی یا حتی کشنده باشد.
۴- ترک اعتیاد ماری جوانا؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
ماری جوانا یکی از انواع مواد روانگردان است که مصرف آن وابستگی جسمی کمی دارد، اما باعث ایجاد وابستگی روانی شدیدی می گردد. به همین دلیل، برای ترک اعتیاد ماریجوانا حتما باید از درمان های تخصصی روانشناختی مانند روانکاوی اعتیاد و جلسات ماتریکس استفاده شود. مصرف ماری جوانا بر حافظه بلندمدت و کوتاه مدت فرد تاثیرات مخربی ایجاد می کند و در سیستم روانی جوانان و نوجوانان آسیب های جبران ناپذیری را ایجاد می کند. برای ترک ماری جوانا یا گل، دارویی وجود ندارد و در واقع برای ترک اعتیاد گل، فرد بیشتر به مشاوره روانپزشکی و کمک روانشناختی نیاز دارد.
۵- ترک اعتیاد حشیش
حشیش یا کانابیس نیز یکی از انواع مواد روانگردان است که دارای قدرت اعتیادزایی روانی می باشد. اما در صورتی که فرد مصرف کننده قصد ترک اعتیاد حشیش را داشته باشد باید با استفاده از کمک های تخصصی روانشناختی و دریافت جلسات روان درمانی و روانکاوی برای ترک اعتیاد خود اقدام نماید.
۶- ترک اعتیاد متادون؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
متادون نیز یکی از انواع داروهای شیمیایی شبه مخدر است که عموما برای ترک اعتیاد مواد مخدر افیونی همچون هروئین، مرفین و تریاک مورد استفاده قرار می گیرد. نکته مهم در رابطه با متادون قدرت اعتیاد زایی شدید این دارو است که در صورتی که افراد به صورت خودسرانه از آن استفاده کنند می تواند باعث ایجاد وابستگی شدید جسمی و روانی در افراد گردد.
۷- ترک ترامادول
ترامادول یک دارو و مسکن ضد درد است که علاوه بر اثر تسکین دردهای متوسط تا شدید، باعث تحریک سیستم عصبی و ایجاد احساس نشاط و سرخوشی در فرد مصرف کننده می گردد. برای ترک ترامادول بهترین روش استفاده از مراکز ترک اعتیاد میان مدت همکار مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ می باشد که در آن فرد در شرایط ایزوله و درمانی استاندارد و با استفاده از کمک های در دسترس تیم درمان می تواند مراحل ترک اعتیاد خود را به خوبی و با موفقیت پشت سر بگذارد.
۸- ترک تریاک و شیره
تریاک و شیره یکی از رایج ترین مواد مخدر افیونی می باشد و تعداد بسیار زیادی به این ماده روانگردان افیونی اعتیاد دارند. باید بدانید که تریاک از گیاه خشخاش بدست می آید و شیره تریاک هم از ترکیب سوخته تریاک و ماده تریاک و از طریق جوشاندن و صاف کردن آن به تولید می شود. یکی از رایج ترین روش ها برای ترک تریاک و انواع مواد افیونی استفاده از روش های ترک جسمی استاندارد و تدریجی است که فرد تحت نظارت تیم درمان مراحل ترک جسمی و سم زدایی را انجام می دهد.
مراحل ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد چیتگر
مراحل ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران، به صورت اصولی و علمی انجام می پذیرد و تنها تفاوت مراکز درمان اعتیاد در کشور مرتبط با سطح تخصص کادر درمان و روش های مورد استفاده برای ترک اعتیاد همچنین امکانات رفاهی مجموعهها می باشد.
- معاینه اولیه
- سم زدایی
- مشاوره روانشناختی
- مشاوره خانواده
- پیگیری پس از ترخیص
۱. معاینه اولیه
بیمار پس از پذیرش در کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران، توسط کارشناسان مرکز مورد معاینه قرار گرفته و میزان و شدت اعتیاد و آسیب های ایجاد شده او مشخص می گردد و بر اساس این ویژگی ها روش درمان او مشخص می گردد.
۲. قرنطینه و سم زدایی فیزیکی
مرحله دوم پس از پذیرش بیمار شروع فرآیند سم زدایی جسمی و فیزیکی می باشد. در این مرحله بیمار در محیطی با امکانات مناسب قرنطینه شده و اجازه مصرف مواد ندارد تا مواد مخدر کاملاً از بدن او خارج شود. در این قدم با نظر متخصصین مرکز از داروها و آرام بخش ها برای بیمار استفاده شده و برای پیشگیری از اُوردوز و تشنج بیمار کاملاً تحت نظر قرار می گیرد.
۳. مشاوره ترک اعتیاد؛ کمپ ترک اعتیاد چیتگر
نادیده گرفتن جنبه روانی اعتیاد یکی از مهمترین موضوعاتی است که از موفقیت افراد در فرآیند ترک اعتیاد جلوگیری می کند. به طور کلی اعتیاد یک بیماری روحی و روانی است و فرد برای رهایی از اعتیاد فعال باید حتما با استفاده از متدهای درمانی روانشناختی به حل تعارضات عاطفی و روانی خود که منشا گرایش به مصرف مواد و رفتارهای اعتیادی هستند، بپردازد. در حقیقت ریشه یابی پدیده های درونی و دلایل روانی گرایش به اعتیاد و مصرف مواد مخدر به درمان علمی و اصولی اعتیاد کمک نماید.
۴. مشاوره خانواده معتاد در چیتگر
نقش خانواده در ترک اعتیاد را به هیچ وجه نمی توان نادیده گرفت. در کنار درمانهای روانشناختی فرد معتاد، خانواده درمانی و گروه درمانی از مهمترین متدهایی است که افراد برای درمان اعتیاد می توانند از آن استفاده نمایند. در حقیقت خانواده و نزدیکان فرد بیمار، بوسیلۀ جلسات مشاوره تخصصی، می توانند نوع برخورد با معتاد بهبود یافته را آموزش دیده و در مسیر درمان و بهبودی پس از ترخیص از کمپ ترک اعتیاد چیتگر به عضو بیمار خود در فرآیند ترک اعتیاد کمک نمایند.
۵. پیگیری بعد از ترخیص معتاد
پس از بهبودی و ترخیص از مرکز درمان اعتیاد لازم است بیمار در دورههای آموزشی و روانشناسی حضور پیدا کرده و ارتباط او با متخصص و مشاورین اعتیاد تا مدتی ادامه داشته باشد. باید توجه داشته باشید که فرآیند ترک اعتیاد تنها با سم زدایی کامل نمی شود و بدون دریافت درمان های روانشناختی استاندارد و علمی تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد، نتیجه بخش نخواهد بود و احتمال بازگشت به اعتیاد بسیار زیاد است. در همین رابطه کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران پس از ترخیص بیماران نیز وضعیت آنها را پیگیری خواهد نمود و برای شرکت در جلسات مختلف از ایشان دعوت بعمل می آورد.
ویژگی های بهترین مرکز ترک اعتیاد
مراکز درمان اعتیاد که دارای کادر درمانی مجرب و حرفه ای هستند و از متدهای درمانی استاندارد و علمی برای درمان بیماران و مددجویان خود استفاده می کنند می توانند شرایط بسیار عالی و کارآمدی را برای بهبودی و درمان بیماران ایجاد نمایند. علاوه بر این وجود شرایط استاندارد اقامتی در کنار امکانات آموزشی و درمانی از اهمیت فوق العاده ای نیز برخوردار می باشد.
در همین رابطه کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با همکاری بهترین مراکز ترک اعتیاد کشور مانند کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران آماده است تا به شما همراهان ارجمند در غرب تهران کمک های مورد نیازتان را ارائه نماید. در همین رابطه و برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد و بستری فرد بیمار در کمپ ترک اعتیاد چیتگر تهران لطفا با مشاورین ما در این مرکز درمانی تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول
✅ آیا ترک اعتیاد در منزل امکانپذیر است؟
به طور حتم خیر. ترک اعتیاد یک فرآیند پیچیده چند وجهی است که افراد برای موفقیت در آن باید از کمک های تخصصی درمانگران اعتیاد و در شرایط کنترل شده درمانی استفاده کنند تا بهبود یابند.
✅ مهمترین عوارض سم زدایی سریع چیست؟
روش سم زدایی سریع و فوق سریع از روش های ترک اعتیاد منسوخ در دنیاست که به هیچ وجه کارایی مناسب و پایداری ندارد و نه تنها به روند درمان اعتیاد کمک نمی کند بلکه می تواند عوارض جدی و جبران ناپذیری را نیز در پی داشته باشد. مهمترین این عوارض عبارتند از اضطراب و خشم، بی خوابی، تهوع، بدن درد و احساس ناخوشی، تغییر خلق و خو، کمبود و اختلال خواب و تمرکز.
گالری تصاویر کمپ ترک اعتیاد چیتگر
سلب مسئولیت
اهواز کمپ یک وبسایت در رابطه با موضوعات روانشناسی است و سعی دارد با درمیان گذاشتن اطلاعات در رابطه با موضوعات روانشناسی همچنین بهبودی از انواع اعتیادها به افراد در بند اعتیاد کمک نماید. در این وبسایت با مطرح نمودن عوارض و علائم اختلالات روانی و شخصیتی اعتیاد سعی شده تا آگاهی های لازم در زمینه بهبودی و روش های رهایی از اعتیاد، در اختیار هموطنان گرامی قرار گیرد.
شایان ذکر است که این وبسایت هیچگونه مسئولیت و دخالتی در روند بستری و درمان افراد در مراکز ترک اعتیاد را ندارد و تمامی مسئولیت به عهده مراکز ترک اعتیادی است که فرد معتاد را پذیرش و بستری می کنند. مطالب سایت بر اساس مقالات استاندارد است و وبسایت اهواز کمپ تنها به باز نشر آنها مبادرت می ورزد و هیچگونه نظر تخصصی در مورد درمان اعتیاد و موضوعات پزشکی ندارد.
لازم به ذکر است افراد و خانواده ها باید حتما پیش از اقدام به بستری فرد معتاد در مرکز درمان شرایط محیطی و اقامتی را به خوبی بررسی کرده و سپس به بستری کردن فرد معتاد در مرکز درمان اعتیاد اقدام نمایند. وبسایت اهواز کمپ هیچگونه دخل و تصرفی در مراحل درمان افراد در مراکز درمان ندارد.