مشاوره بستری (رایگان) ۰۹۳۵۲۷۵۹۷۷۱
تهران، شهریار، کرج، اهواز
شیراز، دزفول، شوشتر
پشتیبانی ۲۴/۷
۰۹۳۵۲۷۵۹۷۷۱
شنبه - ۵ شنبه: ۱۰.۰۰ - ۲۴.۰۰
جمعه : ۱۲.۰۰ - ۲۲.۰۰

ترک قرص خواب؛ قرص خواب چیست؟

یکی از مهم ترین و چالش برانگیز ترین مشکلاتی که افراد در طول زندگی خود با آن روبرو هستند موضوع اختلالات خواب می باشد. در حقیقت بی خوابی های شبانه یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که افراد برای حل و فصل آن  انرژی زیادی صرف می کنند. می توان گفت که افراد برای بهبود این وضعیت تلاش های بسیاری می‌کنند، اما یکی از مشکل‌زا ترین موضوعات در رابطه با اختلال خواب، مصرف قرص های خواب آور است که باعث ایجاد عوارض متعددی برای افراد مصرف کننده می گردد. به دلیل تاثیرات آرام بخشی و تسکین دهندگی قرص های خواب آور، مصرف اینگونه داروها رواج یافته و همین موضوع باعث تشویق افراد به ادامه مصرف این داروها می گردد.

از طرف دیگر استفاده طولانی مدت و خارج از دستور پزشک قرص های خواب آور باعث ایجاد وابستگی شدید ذهنی، روانی و همچنین جسمی در افراد می‌شود و فرد برای ترک قرص خواب باید به یک مرکز ترک اعتیاد  اهواز کمپ مراجعه نماید. این دسته از داروهای خواب آور دارای انواع مختلفی هستند، اما مهمترین آنها بنزودیازپین ها هستند که افراد برای ترک دیازپام، ترک آلپرازولام و یا ترک زولپیدم حتماً باید از کمک های تخصصی و خدمات ترک اعتیاد استفاده نمایند. مصرف خارج از دستور و بدون نظارت پزشک، باعث ایجاد میل شدید به مصرف اینگونه داروهای خواب آور می‌گردد، اما باید بدانیم که قطع مصرف یکباره اینگونه داروها نیز می‌تواند عوارض متعددی را برای سلامتی فرد مانند فراموشی و برخی اختلالات روانی را ایجاد نماید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم برای ترک اعتیاد قرص خواب، حتما از مرکز ترک اعتیاد اهواز کمک بگیرید، زیرا ترک انواع قرص های خواب‌آور نیاز به درمان های ترکیبی و چند جانبه دارد.

اعتیاد به قرص خواب

مصرف خودسرانه داروهای خواب آور و آرام بخش می تواند باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد شود و علائم وابستگی مختلفی را ایجاد نماید. برخی از مهمترین علائم وابستگی به قرص خواب عبارت است از  :

  • میل غیرمنطقی به مصرف
  • دریافت بیشتر از دستور پزشک
  • مصرف خارج از دستور پزشک
  • فراموشی و بروز علائم جسمی و ذهنی

عوارض دراز مدت قرص خواب

مصرف طولانی مدت انواع قرص خواب می تواند باعث ایجاد عوارض متعدد و شدیدی برای فرد مصرف کننده گردد. عوارض ایجاد شده بر روی یک طیف قرار دارند و ممکن است از ضعیف و خفیف تا شدید و کشنده بروز نمایند. برخی از مهم ترین این علائم عبارتند از :

  • استفراغ
  • افسردگی
  • تعریق بیش از حد
  • افزایش ضربان قلب

اما همانطور که می دانیم مصرف طولانی مدت قرص خواب می تواند خطرات کشنده را برای فرد مصرف کننده داشته باشد. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

  • کما
  • ریتم نامنظم قلب
  • تنفس سطحی و آهسته

ترک اعتیاد انواع قرص خواب

استفاده بی رویه و خارج از دستور پزشک قرص خواب می تواند تاثیرات مخربی بر جسم و روان افراد وارد آورد. به همین دلیل برای درمان و متوقف سازی اعتیاد به قرص خواب حتماً باید از روش های درمان چند جانبه و ترکیبی استفاده شود. در همین راستا استفاده از خدمات ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد اهواز که تحت مراقبت روانشناسان و تیم درمانی قرار دارد، می تواند به افراد کمک کند تا روند درمان موفقی را تجربه نمایند.

ترک بستری قرص خواب

برای ترک قرص خواب روشهای مختلفی وجود دارد، اما یکی از بهترین و مناسب ترین روش های ترک انواع قرص خواب آور استفاده از روش‌های بستری میان مدت در مرکز درمان اعتیاد می باشد. در این روش، افراد علاوه بر درمان جسمی و قطع مصرف می‌توانند به کمک تیم روان درمانی و مشاورین ترک اعتیاد به درمان‌های روانشناختی خود در مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ، بپردازند. افراد با کمک متخصصین ترک اعتیاد و کادر درمانی با تجربه، تحت مراقبت های شبانه روزی قرار  می گیرند و با آخرین متدهای درمانی می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد خود بگیرند.

خدمات درمانی مرکز مشاوره اهواز کمپ

درمان اعتیاد و ترک قرص خواب و انواع مواد اعتیاد آور دیگر به شکل ترک جسمی استاندارد و تدریجی بوده و به صورت اقامت در دوره های درمانی میان مدت در مرکز ترک اعتیاد اهواز، انجام می پذیرد. ترک اعتیاد در این مرکز درمان اعتیاد به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد آنلاین کشور، تحت نظارت دائمی متخصصین ترک اعتیاد شامل روانشناسان و روانکاوان اعتیاد و همچنین مراقبت های شبانه روزی  مدد یاران حاضر در مرکز انجام می‌پذیرد تا افراد و مقیمان مرکز، علاوه بر بازیابی سلامت جسمی و روانی خود بتوانند بهترین نتیجه را از یک ترک اعتیاد بدون بازگشت به دست آورند. در همین راستا مرکز ترک اعتیاد اهواز با فراهم آوردن امکانات اقامتی و درمانی مناسب و استاندارد و ایجاد فضای درمانی مجهز برای آقایان و بانوان، شرایطی را به صورت مجزا فراهم کرده تا افراد بتوانند در مجهزترین مراکز ترک اعتیاد ایران اقامت گزینند.

سوالات متداول

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”آیا مصرف قرص خواب اعتیاد آور است؟” answer-0=”به طور حتم بله. داروهای خواب آور مانند آلپرازولام و دیازپام جزو خانواده بنزودیازپین طبقه‌بندی می‌شوند. این داروها با تاثیرات مخربی که بر سیستم عصبی افراد می گذارند، می‌توانند باعث ایجاد وابستگی های شدید جسمی و البته ذهنی و روانی در افراد شوند. از طرف دیگر افراد به صورت خودسرانه نمی توانند مصرف این داروها را قطع نمایند و برای ترک آنها حتماً باید از کمک های تخصصی و استاندارد استفاده شود.” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”آیا برای ترک قرص خواب میتوان در خانه اقدام کرد؟” answer-1=”متاسفانه خیر. قرص های خواب آور به نسبت تأثیرات و عوارضی که ایجاد می‌کنند و همچنین مدت زمان و میزان مصرف، می‌توانند در هنگام قطع مصرف عوارض شدیدی را برای افراد ایجاد نمایند. در نتیجه برای ترک قرص خواب حتماً باید از مراکز ترک اعتیاد استفاده شود تا با استفاده از ترک بستری میان مدت بتوان از عوارض ایجاد شدۀ جدیدتر، جلوگیری به عمل آورد. در حقیقت بدون وجود کمک های تخصصی و نظارت درمانگران نمی‌توان برای ترک اعتیاد قرص خواب اقدام کرد.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]

 

عزیزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشید که طول درمان اعتیاد به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع ماده مصرفی، مدت اعتیاد و سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که تنها پس از انجام مشاوره روانشناسی اولیه مشخص می گردد.

تماس با ما





    5/5 - (7 امتیاز)