اختلال شخصیت نمایشی
آنچه در این مقاله می خوانید :
ویژگی های شخصیت نمایشی
داستان بلا
رابطه ای خوشایند
رنج من از رفتار او
اتمام رابطه
صمیمیت سریع
نیاز به تمجید
شکل گیری اختلال شخصیت نمایشی
به عنوان شریک زندگی
عطش سیری ناپذیر
ویژگی های شخصیت نمایشی
- در موقعیت هایی که در مرکز توجه قرار ندارد، راحت نیست.
- غالبا از نظر جنسی برای دیگران اغوا کننده و تحریک کننده است.
- تمایل به رفتارهای سطحی دارد که به سرعت نیز تغییر می یابند.
- از ظاهر خود برای جلب توجه دیگران استفاده می کند.
- محبت او احساس برانگیز و فاقد جزئیات بسیار است.
- رفتارهای او غالبا نمایشی و اغراق آمیز است.
- بسیار تلقین پذیر است.
- او روابطش را بیش از آنچه که هست صمیمانه و پرشور ارزیابی می کند.
آیا این ویژگی ها شما را به یاد محبوب کنونی خود یا محبوبی که قبلا داشته اید می اندازد؟ هنگامی که شما با چنین فردی هستید، هیچ احساس کرده اید، که اظهار نظرها، افکار و رفتارهای او از عمق و مفهوم چندانی برخوردار نیست؟ آیا محبوب شما غالبا احساس نیاز می کند که در مرکز توجه جمع قرار گیرد؟ زندگی با فردی که اختلال شخصیت نمایشی دارد، سرگرم کننده اما خسته کننده، هیجان انگیز اما سطحی است. من باید همان اول به حرف دوستانم که به من توصیه می کردند با بلا که یک مانکن بود، وارد رابطه عاطفی نشوم، گوش می کردم. من با بلا در یک مهمانی شبانه آشنا شدم و هنوز هم نمی دانم که چرا فکر کردم رابطه با او می تواند برای من سودمند باشد. تنها چیزی که می دانم این است که اولین برخوردم با او لحظه نفس گیری بود.
او دارای قدی بلند، موهای مشکی و تناسب اندامی مثال زدنی بود. من آن شبه خیلی خوش بودم و علی رغم مردهای زیادی که در آن مهمانی وجود داشت، بلا په سمت من آمد و بیشتر وقت آن مهمانی را با من گذراند. من هنگام جدا شدن از او شماره تلفن خودم را به او دادم و او نیز شماره تلفن خودش را به من داد در حالیکه نمی دانستم اختلال شخصیت دارد. من هیچ وقت فکر نمی کردم او به من تلفن کند و خودم نیز قصد نداشتم به او تلفن کنم. من در یک مرکز اقتصادی مشغول به کار بودم و در آمد خوبی داشتم.
من فردی اجتماعی و دارای دوستان زیادی بودم. من در آن زمان با چند دختر دیگر در حد عادی رابطه داشتم که همه آنها از نظر فرهنگی و ارزشی در حد و اندازه های خودم بودند، اما از آنجایی که من با دوستان همجنس خودم بسیار خوش بودم، هیچگاه به برقراری یک رابطه عاطفی جدی با هیچ کدام از آنها فکر نکرده بودم و همواره به خودم می گفتم که در این کار نباید عجله کرد و به وقت خودش پیش خواهد آمد.
اولین ملاقات
چند روز بعد بلا به من تلفن کرد و من قبول کردم که یکدیگر را ببینیم. آن شب ما در داخل یک رستوران یکدیگر را ملاقات کردیم. آن شب او مانند اولین باری که او را دیده بودم لباس تنگ و تحریک کننده ای به تن داشت و بسیار زیبا به نظر می رسید. او دختر محجوبی نبود و حتی به من کمک کرد که با راحتی بیشتری با او حرف بزنم. او دارای اختلال شخصیت نمایشی بود و به سرعت به من اعتماد کرد و همه چیز را در مورد زندگی اش، خانواده اش، آرزوها، امیدها و اهداف آینده اش با من در میان گذاشت.
او گفت که دوست دارد ازدواج کند و بچه دار شود. آن شب من آنچنان مجذوب زیبایی او شده بودم که اصلا به فکرم نرسید که چه زود همه چیز رنگ جدی به خود گرفت آن شب را ما با هم گذراندیم، به طوری که متوجه شدم او برخلاف بسیاری از دخترها هیچ منع و محدودیتی در زمینه رابطه جنسی برای خودش قائل نیست. با اینکه آن شب به من بسیار خوش گذشت، اما باورم نمی شد که بار دیگر با بلا دیداری داشته باشم. زیرا فکر میکردم او آن دختری نیست که من به دنبال ازدواج با او هستم.
با وجود اینکه می دانستم ایجاد رابطه با بلا تصمیم خوبی نیست، اما جاذبه او برای من چنان شدید بود که این بار من به او تلفن کردم و به زودی علاقه شدیدی میان ما به وجود آمد. کار غیرعاقلانه دیگری که کردم این بود که در آن زمان دوستانم را در جریان رابطه ام با بلا نگذاشتم و نمی دانستم که او دارای اختلال شخصیت نمایشی است. چون می دانستم آنها با شناختی که نه از بلا داشتند از اینکه من با او وارد رابطه عاطفی شده ام، احساس تأسف می کردند.
رابطه ای خوشایند؛ اختلال شخصیت نمایشی
البته خودم نیز می دانستم که من و او برای هم ساخته نشده ایم، اما بلا برخلاف من مطمئن بود که ما می توانیم زوج خوبی برای هم باشیم. از آن پس او مانند یک مانکن لباس می پوشید و پی دربی لباس های جدیدی می خرید و آن را برای من به نمایش می گذاشت. از آنجایی که رابطه جنسی با او بسیار خشنود کننده بوده من بیشتر اوقاتم را با او می گذراندم. بلا اصرار داشت که او را به دوستانم معرفی کنم تا بتواند در جمع آنها حضور یاید، یک شب من تصمیم گرفتم او را به یکی از این میهمانی ها در خانه یکی از دوستانم ببرم. او آن شب برخلاف میل باطنی من با آرایشی غلیظ و لباسی بسیار تحریک کننده در آن میهمانی حاضر شد. آن شب با آنکه همه دوستانم از دیدن او با آن ظاهر جنسی و تحریک کننده، شگفت زده شده بودند، حفظ ظاهر کرده و با او مؤدبانه و محترمانه برخورد کردند، اما بلا تا این حد متوقف نشد.
او خیلی زود به گونه ای ناخوشایند با همه بسیار خودمانی شد، به طوری که به مذاق دوستانم به ویژه دخترانی که همراه آنها بودند، هیچ خوش نیام و این از علائم اختلال شخصیت نمایشی است. هنگامی که من و بلا در رستوران یا در مکانی عمومی حضور داشتیم، او چنان بلند حرف می زد که توجه همه به سوی او جلب می شد. یکبار او در یک کنسرت به سمت یک دندانپزشک دویده و دست در گردن او انداخت و او را به من به عنوان دوست عزیزم، معرفی کرد. من خیلی خجالت زده شدم، اما زیاد تعجب نکردم؛ زیرا او عادت داشت که از نظر فیزیکی خودش را به دیگران به ویژه افراد بانفوذ بسیار نزدیک کند.
رنج من از رفتار او
من از شغل او نفرت داشتم و از اینکه لباس های آنچنانی می پوشد و در برابر چشمان دیگران نمایش می دهد، رنج می بردم، اما بلا به من اطمینان خاطر می داد که این فقط یک شغل است و فقط به خاطر درآمد قابل توجهی که دارد به آن ادامه می دهد. من از رفتارهای عاشقانه او بسیار خوشم می آمد، اما اگر در مورد موضوعی مهم مثل سیاست و یا دیگر مباحث روز با او حرف می زدم، او از همراهی با من طفره می رفت. او دارای اختلال شخصیت نمایشی و فاقد یک عقیده یا نقطه نظر معنی داری درباره زندگی و اصول و ارزش های آن بود، اما در مورد لباس و آرایش می توانست ساعت ها حرف بزند. گاهی مواقع او به طور اتفاقی چیزی در مورد مذهب با سیاست بر زبان می آورد و آنگاه که من با نظر او مخالفت می کردم او در مقام دفاع بر نمی آمد و در واقع چیزی برای گفتن نداشت.
به طور خلاصه می توانم بگویم بلا واقعا زیبا بود و دیگر هیچ. دوستان من نسبت به رابطه من با بلا به شدت معترض بودند. به طوری که آنها از دعوت بلا به میهمانی های شان اجتناب می کردند و من همواره مجبور بودم در مورد اینکه چرا او را به میهمانی دوستانم نمیبرم، به او دروغ بگویم. دیگر زندگی با بلا خسته کننده شده بود. من به نقطه ای رسیده بودم که دیگر نمی توانستم به رابطه با او ادامه دهم، تا اینکه یک روز به او گفتم که می خواهم رابطه ام را با او قطع کنم.
اتمام رابطه؛ اختلال شخصیت نمایشی
البته او بسیار عصبانی شد و حتی به من گفت که رفتار خود را اصلاح خواهد کرد، اما خوشبختانه من بر روی حرفم ایستادم و قاطعانه از رابطه با او خارج شدم و پی بردم که اختلال شخصیت نمایشی دارد. البته من چندان هم از قطع رابطه با او خوشحال نبودم. زیرا با جدا شدن از بلا لحظه های هیجان انگیز من نیز به پایان رسیده بود. اکنون من با دختری عادی که شغل و اخلاق و رفتار عادی دارد، سرگرم برنامه ریزی برای آینده خودمان هستیم.
اختلال شخصیت نمایشی
آیا تا به حال اصطلاح طبل توخالی را شنیده اید. این اصطلاح به خوبی در مورد شخصیت با اختلال شخصیت نمایشی صدق می کند. افراد دارای این شخصیت سر و صدای زیاد و محتوای درونی اندکی دارند. آنچه شما در شخصیت نمایشی مشاهده خواهید کرد، هیجانی بودن آنهاست و اینکه می خواهند در مرکز توجه قرار داشته باشند. آنها هنگامی که در جمعی حاضر می شوند می خواهند مطمئن شوند که در مرکز توجه قرار دارند و اگر احساس کنند توجه لازم را از سوی جمع دریافت نداشته اند، به شدت عصبانی خواهند شد. آنها همچنان که گفته شد از شور هیجانی بالایی برخوردار هستند و تا وقتی که احساس کنند توجه لازم را دریافت می دارند، احساسی بسیار خوبی دارند.
همه افراد دارای اختلال شخصیت نمایشی تا حدی ظاهر و رفتاری غیرمتعارف دارند. منظورمان این است که آنها نسبت به ظاهر خود حساسیت ویژه ای دارند و لباس های تحریک کننده ای برتن می کنند تا بدین وسیله توجه دیگران به سوی آنها جلب شود بنابراین، می توان گفت که آنها غالب اوقات خود را در فروشگاه های لباس و آرایشگاه ها می گذرانند. آنها به دقت ظاهر دیگران را زیر نظر دارند و همواره می خواهند مطمئن شوند که همه از نظر ظاهر او را بهتر از دیگران ارزیابی می کند. افراد دارای اختلال شخصیت نمایشی همواره در جستجوی توجه و تحسین و تمجید هستند و اگر چنین چیزی برایشان مهیا نباشد، تمام تلاش خود را می کنند تا آن را ایجاد کنند.
جلب توجه!
این گونه افراد عاشق میهمانی هستند، تا به گونه ای خود را به نمایش گذاشته و با انجام برخی رفتارهای غیرمتعارف توجه همه را به سوی خود جلب کنند افراد نمایشی گویا مناسب برای بازی در صحنه تئاتر هستند. رفتار آنها اغراق آمیز، دیدگاه های آنها افراطی و ظاهرشان پر از زرق و برق است. به طوری که در هر جمعی به طور ناخواسته توجه هرکسی را به خود جلب می کنند.
ظاهر و رفتارهای یک فرد با اختلال شخصیت نمایشی، در واقع حکایت از نیاز شدید او به توجه دیگران دارد. مشکلی که در این جا وجود دارد این است که ظاهر و رفتارهای تحریک کننده و توجه برانگیز یک فرد نمایشی تنها به منظور جلب توجه نامزد با همسرش نیست، بلکه او قصد دارد که توجه هر فردی را به خودش جلب کند چنانکه آنها غالبا با هر فردی البته به منظور جلب توجه به سرعت خودمانی می شوند و شروع به ایگو و بخنده می کنند.
به نظر آنها ظاهر تحریک کننده و بگو و بخند با دیگران بهترین شیوه برای جلب توجه دیگران ،اگر چه به طور موقته رابطه عاشقانه برای شخصیت نمایشی یک نوع بازی به شمار می رود. آنها عمیقا شیفته رابطه عاطفی هستند. هر چند رابطه آنها با دیگران معمولا سطحی است و همواره از طریق عینکی با رنگ گل سرخ به آن نگاه می کنند. به همین دلیل آنها به سرعت و عمیقا عاشق می شوند. در واقع آنها تصویری افسانه ای از عشق در ذهن خود دارند که به نظر دیگران بسیار کودکانه و حتی احمقانه جلوه می کند.
صمیمیت سریع؛ اختلال شخصیت نمایشی
احساس صمیمیت سریع با دیگران و پیشروی در آن از ویژگی های یک شخصیت با اختلال شخصیت نمایشی به شمار می رود. همچنین آنها دوست دارند به دیگران نشان دهند که با افراد مشهوری در ارتباط هستند. البته این نیز از دیگر شیوه های آنها به منظور جلب توجه است. در واقع، می توان گفت که از نظر آنها رابطه ابزاری است که آنها از طریق آن توجه مورد نیاز خود را از محیط دریافت می دارند. شخصیت های نمایشی در صحنه های نمایشی تئاتر و سینما بسیار خوب عمل می کنند. آنها در زندگی واقعی نیز بازیگرهای خوبی هستند و در هر لحظه می توانند نقش لازم را به خوبی ایفا کنند. چنین چیزی را می توان در شیوه سخن گفتن و نحوه رفتار نمایشی آنها مشاهده کرد.
آنها به منظور جلب توجه و اطمینان از دیگران بدون آنکه متوجه باشد، مانند یک آفتاب پرست به رنگ محیطی که در آن قرار دارند در می آیند. حرفهای آنها در عین نمایشی بودن، غالبا سطحی و قائد محتواست. وقتی که به حضور نمایشی و سطحی آنها در روابط افراد با اختلال شخصیت نمایشی با دیگران فکر کنیم، در آن هنگام می توان درک کرد که تا چه حد حفظ روابط به مدت طولانی برای آنها دشوار است. بسیاری از هنرپیشه های هالیوود، دارای شخصیت های نمایشی هستند و به همین دلیل در میان آنها ازدواج ها و طلاق های پی درپی بسیار شایع است و فقط تعداد اندکی از آنها هستند که دارای ازدواجی طولانی مدت باشند. چنان که امروزه این طور مرسوم شده است که آنها با هر فیلم تازه ای که بازی می کنند، از همسر قبلی خود جدا می شوند و با همبازی اخیر خود ازدواج می کنند.
نیاز به تمجید
چنان که می بینید شخصیت های نمایشی نیاز شدیدی دارند که هر بار از سوی افرادی تازه مورد تحسین و تمجید قرا ر گیرند و به همین دلیل، بودن با یک فرد، به طور طولانی برای شان خسته کننده به نظر می رسد. در نهایت باید گفت فرد با اختلال شخصیت نمایشی، به ندرت دارای افکار و نقطه نظرات شخصی است. او در تمام زندگی فقط در پی آن است که چگونه دیگران را تحت تأثیر قرار دهد. به همین جهت فردی که فقط در فکر این است که چگونه دل دیگران را به دست آورد، نمی تواند افکار و اعتقادات خاصی برای خود داشته باشد.
در واقع او به گونه ای که او را نزد دیگران دوست داشتنی تر کند فکر می کند. به همین جهت او بسیار تلقین پذیر است و به سادگی تغییر عقیده می دهد. این گونه افراد به سرعت به دیگران اعتماد می کنند و با کمترین شواهد به حرفهای آنها ایمان می آورند. آنها غالیه عقاید دیگران را به عنوان عقاید خود به زبان می آورند و به همین جهت در دفاع از عقاید خود به مشکل برمی خورند. به همین جهت، اگر به شدت و به طور جدی عقاید آنها مورد نقد قرار گیرد، آن را پذیرفته و به سرعت تغییر عقیده می دهند.
شکل گیری اختلال شخصیت نمایشی
چه تجربه هایی در زندگی یک فرد سبب می شود تا او به یک فرد با اختلال شخصیت نمایشی تبدیل شود؟ تحقیقات نشان می دهد که اختلال شخصیت هیستر یونیک در میان زنها پیش از مردها شایع است. تجربه های درمانی در رابطه با این افراد نشان می دهد که آنها در خانواده ای رشد یافته اند که شیوه های تربیتی متضادی در آن وجود داشته است. آنها در کودکی غالبأ مورد بی اعتنایی واقع می شده اند و تنها در صورتی که رفتاری نمایشی از خود نشان می دادند مورد توجه قرار می گرفتند.
به احتمال زیاد آنها از سوی مادرشان محبت و توجه کافی دریافت نمی داشتند و به این دلیل برای جلب توجه مادرشان بایستی که به گونه ای خود را در مرکز توجه او قرار می دادند. به طوری که به تدریج یاد گرفتند که چگونه از طریق رفتارهای نمایشی توجه و محبت دیگران را نیز به خود جلب کنند. در نهایت باید گفت که بسیاری از این افراد گزارش کرده اند که در دوران کودکی از رفتارهای نمایشی پدر و با مادرشان که به شدت به دنبال جلب توجه دیگران بوده اند، الگوبرداری کرده اند.
فرد نمایشی به عنوان شریک زندگی
رابطه عاطفی با یک فرد با اختلال شخصیت نمایشی دارای دو جنبه است. از یک سو احتمالا شما با فردی رابطه دارید که واقعا وابسته شماست و از سوی دیگر، همین فرد همواره در تکاپوی جلب توجه و تحسین از سوی هر کس دیگری که با او برخورد می کنند نیز هست. اکنون پرسش بزرگ این است که آیا شما تاب تحمل تغییرات خلقی او را که در پی ناکامی در جلب توجه دیگران رخ می دهد، دارید یا خیر و یا به قول معروف پوست شما به قدری کلفت هست که به عنوان نامزد با همسر او، از رفتارهای نمایشی او در میان جمع احساس شرمندگی نکنید؟
به احتمال زیاد شما در برخورد اول با محبوب هیستریونیک خود، او را فردی تحریک کننده، جذاب و پرشور دیده اید؛ چنان که نفس در درون سینه تان حبس شده، فرد با اختلال شخصیت نمایشی اگر فردی از جنس مخالف را خوشایند خود بیابد، تمام تلاشش را می کند تا او را به دست آورد. چنین فردی در آغاز یک رابطه به احتمال زیاد فردی بسیار در دسترس، خوشایند و صمیمی جلوه می کند. چنین فردی در آغاز آشنایی با نزدیکی و صمیمیتی که از خود نشان می دهد، روند آشنایی را برای شما راحت می سازد، به گونه ای که احساس می کنید انگار او را سال هاست که می شناسید.
۱. تصورات فرد؛ اختلال شخصیت نمایشی
ارزیابی یک فرد نمایشی از مقدار صمیمیت خود با دیگران پیش از آن چیزی است که واقعا وجود دارد. شیوۀ او بدین گونه است که ناگهان داخل یک رابطه غوطه ور می شود و به سرعت با فرد مقابل خود صمیمی شد، همه دنیای شخصی خود را با او در میان می گذارد. فرد نمایشی همواره به دنبال یک رابطه جدید است و به سرعت شیشه محبوب جدید خود می گردد. به یاد داشته باشید که فرد نمایشی نسبت به رابطه عاطفی، بسیار ایده الی و شبیه به دنیای افسانه ها فکر می کنند. به همین جهت در همان ابتدای رابطه، به فردی عاشق و مملو از شور وهیجان مبدل می شود. داشتن رابطه عاطفی با فرد با اختلال شخصیت نمایشی به معنای آن است که شما بایستی آمادگی این را داشته باشید که انرژی زیادی در راه برآورده ساختن نیازهای عاطفی أو صرف کنید.
چنین فردی بسیار هیجانی و برخی مواقع کاملا آشفته حال میگردد. او نیازهای عاطفی و روانی خود را از طریق دریافت تحسین و توجه برطرف می سازد. با وجود این تقاضای تحسین و توجه از سوی او به اندازهای زیاد است که دوستان و افراد محبوب او را از اطرافش پراکنده می سازد. فرد نمایشی بسیار زود رنج است و کوچکترین بی توجهی به خودش را عذایی الیم تلقی می کند. هنگامی که احساسات او را جریحه دار می کنید، ممکن است که با پرخاشگری شدید او حتی در ملأعام روبه رو شوید. فرد هیستریوئیک از همان دوران اولیه کودکی به خوبی آموخته است که چگونه توجه دیگران را به خود جلب کند. او نه تنها در پی کسب توجه شما بلکه توجه دیگران نیز هست. چنین چیزی رابطه شما با او را دچار مشکل می سازد.
۲. عطش سیری ناپذیر
در طول زمانه شما به طور روز افزونی متوجه خواهید شد. اگر تاکنون متوجه نشده باشید که محبوب نمایشی شما عطش سیری ناپذیری نسبت به توجه دیگران از جمله شما دارد. او در میهمانی ها به طور چشمگیری نمایشی و توجه برانگیز رفتار می کند و این سبب می شود که شما گاهی به عنوان همراه با همسر او دچار شرمندگی شوید. جنبه هایی از شخصیت افراد دارای اختلال شخصیت نمایشی وجود دارد که واقعی به نظر نمی رسند. یکی از آنها ماهیت روابطی است که افراد هیستریوتیک با دیگران برقرار می کنند. در این روابط آنها از یک سو بسیار متوقع ظاهر می شوند و از سوی دیگر قادر به ایجاد و حفظ یک رابطه عمیق و معنی دار نیستند.
شخصیت نمایشی به عنوان شخصیت دمدمی مزاج در عشق شناخته می شود و هنگامی که شما در رابطه با چنین فردی قرار می گیرید متوجه کیفیت سطحی رفتار او می گردید، زیرا فرد نمایشی قادر به ایجاد یک رابطه عاطفی عمیق، پایا و متعهدانه نیست. علاوه براین، هیچ فردی قادر نیست که محرک جویی و بجان طلبی او را به طور کامل سیراب سازد. در نهایت رفتارهای نمایشی و تحریک کننده او، فرد محبوب او را مجبور می کنند که به رابطه با او پایان دهد. فرد دارای اختلال شخصیت نمایشی عادت به افراط و زیاده روی دارد. هنگامی که فردی تمرکز خود را فقط به خودش و رفع نیازهای خودش معطوف می سازد، نمی تواند توجهی به فرد محبوب خود داشته باشد. یکی از چیزهایی که احتمالا شما را از همان ابتدا مجذوب محبوب نمایشی خود ساخت، صداقت و صمیمیت او در همان ابتدای رابطه بود، اما باید اولین ملاقات با او را به یاد بیاورید.
۳. محبت جدی؛ اختلال شخصیت نمایشی
آیا هیچ محبت جدی و معناداری میان شما صورت گرفت و با همه صحبت ها به گونه ای مربوط به محبوب شما می شد؟ آیا متوجه شده اید هر بار که موضوعی برای شما اهمیت داشت و شما می خواهد درباره آن حرف بزنید، به سرعت توسط او نادیده گرفته می شد و او موضوع صحبت را به سمت موضوعات دلخواه خود تغییر می داد و در حال حاضر آیا متوجه شده اید که غالب اوقات رابطه شما با او به موضوع نیاز او به توجه اختصاص یافته است؟ این پرسش ها می تواند به شما کمک کند تا هر چه بیشتر با زیاده خواهی و خودخواهی که از ویژگی های اختلال شخصیت نمایشی است، آشنایی یابید.
دیگر جنبه شخصیت نمایشی فقدان ارتباط با روابط اندک او با افراد همجنس است. واقعیت این است که افراد همجنس فرد هیستر یونیک از ارتباط با او دوری می جویند. آنها اظهار می دارند که رفتار تحریک کننده فرد نمایشی برای آنها غیرقابل تحمل است. از سوی دیگر قالب دوستان فرد هیستریونک را افرادی از جنس مخالف تشکیل می دهند. اگر شما با چنین فردی رابطه عاطفی برقرار کرده اید، به طور حتم متوجه انبوه دوستان او از جنس مخالف شده اید چیزی که می تواند برای شما تهدید کننده تلقی شود.
شاید شما به عنوان شریک زندگی فرد با اختلال شخصیت نمایشی مجبور باشید که همواره از دیگران به خاطر رفتارهای غیر معمول او عذرخواهی کنید، زیرا رفتارهای سطحی و نمایشی، نحوه پوشش تحریک کننده و تلاش مداوم او برای جلب توجه، چیزی است که به طور حتم دیگران را ناراحت ساخته و اسباب شرمندگی شما را فراهم خواهد ساخت.
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت خدمات مشاوره روانشناسی اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره ترک اعتیاد در زمینه بستری نمودن و ترک اعتیاد فرد معتاد خود در یکی از مراکز همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ لطفا با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.