ترک آلپرازولام
ترک آلپرازولام؛ آلپرازولام چیست؟
آلپرازولام جزو داروهای آرامبخش است که برای درمان و تسکین انواع اختلالات اضطرابی و حملات پانیک یا هراس مورد استفاده قرار میگیرد. این دارو دارای قدرت اعتیادآوری بسیار بالایی است و متاسفانه بر اساس آمارها و تحقیقات انجام شده، میزان استفاده از این داروی اعتیاد آور به شدت رو به افزایش است. مصرف داروی آلپرازولام که با نام زاناکس شناخته می شود، باعث احساس آرامش شده که البته این احساسات می تواند فرد را به سمت استفاده خودسرانه و بدون نظارت پزشک سوق دهند و باعث ایجاد اعتیاد به آلپرازولام گردند. مهمترین عوارض آلپرازولام، تاثیرات مخربی است که بر سیستم عصبی مرکزی می گذارد و باعث میشود تا بخشهایی که مسئولیت پیام رسانی در سیستم عصبی فرد را به عهده دارند، مختل شده و به صورت مصنوعی باعث ایجاد احساس آرامش در فرد گردد.
آیا آلپرازولام اعتیاد آور است؟
آلپرازولام جزو داروهای است که دارای قدرت اعتیادآوری بسیار بالایی می باشد. به همین دلیل پزشکان بر اساس شرایط جسمی و روانی فرد آن را تنها در بازه های زمانی کوتاه مدت برای بیمار خود تجویز میکنند. بدیهی است که مصرف خارج از دستور پزشک و خودسرانه آن باعث اعتیاد شده و مصرف کننده برای ترک اعتیاد آلپرازولام لازم است تا از کمک های تخصصی کمک بگیرد. اعتیاد به آلپرازولام دارای نشانه ها و علائم مختلفی می باشد، اما مهمترین آنها تاثیراتی است که بر روی روان فرد ایجاد می شود. اما اینها تنها علائم و عوارض مصرف آلپرازولام نیست و بر روی جسم فرد نیز تاثیرات مخرب بسیاری را تحمیل میکند.
ترک آلپرازولام؛ علائم اعتیاد به آلپرازولام
همانطور که توضیح دادیم، اعتیاد به آلپرازولام دارای علائم و نشانه های مختلفی است که درک و شناخت بیشتر آنها میتواند به فرد جهت دریافت کمک برای قطع مصرف کمک نماید. برخی از مهمترین علائم اعتیاد به آلپرازولام عبارتند از :
- آشفتگی و اضطراب
- افسردگی و شیدایی
- گفتار نامشخص
- رعشه و تشنج
- خشکی دهان
- بیش فعالی
- تپش قلب
- سرگیجه
- اسهال
ترک آلپرازولام بصورت بستری
همانطور که می دانیم مصرف آلپرازولام بر روی سیستم عصبی و مغز افراد تاثیر می گذارد. به همین دلیل ضروری است تا افراد برای ترک اعتیاد از یک برنامه دقیق درمانی بهرهمند شوند تا بتوانند روند درمان خود را ادامه دهند. به همین جهت ترک اعتیاد آلپرازولام در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ تحت نظارت دائمی روانشناسان و مشاورین متخصص اعتیاد و همچنین کادر درمان حاضر در مرکز انجام میپذیرد. در این مسیر مرکز ترک اعتیاد اهواز شرایطی را فراهم نموده تا مددجو مقیم مرکز بتواند علاوه بر ترک جسمی اعتیاد به آلپرازولام به درمان ساختارها و چارچوب های ذهنی و روانی خود برای مقابله با وسوسه های شدید مصرف مجدد، بپردازد.
ترک آلپرازولام
همانطور که پیشتر توضیح دادیم، آلپرازولام یک داروی به شدت اعتیاد آور است و باعث ایجاد وابستگی های شدید روانی و جسمی در افراد میشود. به همین دلیل برای ترک اعتیاد لازم است تا درمان روانی و جسمانی به صورت همزمان و موازی ارائه شود. از طرف دیگر ترک غیر اصولی و خودسرانه آن میتواند عوارض به مراتب شدیدتری را به افراد و مصرفکننده وارد آورد. به همین دلیل لازم است برای ترک اعتیاد آلپرازولام از طریق مراکز همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ و تحت نظارت مشاورین روانشناس و روانکاوان اعتیاد و همچنین مددیاران حاضر در مرکز درمان اعتیاد اقدام نمایید.
خدمات درمان و سم زدایی مرکز ترک اعتیاد اهواز
خدمات ترک اعتیاد در مرکز درمان اهواز کمپ و مراکز همکار به صورت سم زدایی تدریجی واستاندارد ارائه می شود. فرد در یک دوره درمانی زیر نظر متخصصین اعتیاد بستری میشود و فرایند ترک اعتیاد را سپری میکند. در حقیقت ترک آلپرازولام در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ تحت نظارت متخصصین ترک اعتیاد روانشناسان و همچنین روان درمانگران اعتیاد می باشد و افراد با مراقبت شبانهروزی توسط مددیاران حاضر در مرکز علاوه بر بازیابی سلامتی خود می توانند بهترین نتیجه را از ترک اعتیاد بدون بازگشت تجربه نمایند. کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با امکانات و شرایط اقامتی استاندارد و مجهز، فضای درمانی مناسبی را برای مددجویان خود ایجاد کرده است. ضمناً این مرکز با همکاری مرکز ترک اعتیاد بانوان، تمامی امکانات رفاهی و درمانی مورد نیاز را برای ترک اعتیاد بانوان نیز فراهم آورده است.
سوالات متداول
[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”آیا آلپرازولام یک داروی اعتیاد آور است؟” answer-0=”آلپرازولام یکی از داروهایی است که دارای قدرت اعتیادآوری بسیار بالایی می باشد و فرد پس از مصرف خودسرانه آن به سرعت از لحاظ ذهنی و جسمی دچار وابستگی های شدید به آن می شود.” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”آیا آلپرازولام را میتوان در خانه ترک کرد؟” answer-1=”به هیچ وجه نمی توان برای ترک آلپرازولام به صورت خودسرانه و بدون نظارت متخصصین اعتیاد اقدام کرد. زیرا قطع مصرف ناگهانی آن میتواند عوارض متعدد روانی و جسمی به افراد وارد آورد که ممکن است برگشت ناپذیر و غیر قابل جبران باشند.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]
همچنین توجه داشته باشید که مدت زمان درمان اعتیاد به عوامل و فاکتورهای مختلفی همچون نوع و دوز ماده مصرفی، مدت زمان اعتیاد و همچنین سلامت جسمی و روانی افراد بستگی دارد که پس از انجام مشاوره روانشناسی اولیه مشخص می گردد.