مشاوره بستری (رایگان) ۰۹۳۵۲۷۵۹۷۷۱
تهران، شهریار، کرج، اهواز
شیراز، دزفول، شوشتر
پشتیبانی ۲۴/۷
۰۹۳۵۲۷۵۹۷۷۱
شنبه - ۵ شنبه: ۱۰.۰۰ - ۲۴.۰۰
جمعه : ۱۲.۰۰ - ۲۲.۰۰

خدمات مشاوره خانواده

کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : مشاوره خانواده تلفنی یا حضوری شامل مسائل مختلف و طیف گسترده‌ای از چالش‌های موجود در خانواده‌ها می‌شود. در گذشته، افراد عموماً برای حل و فصل مشکلات بین فردی موجود در خانواده با اشخاص باتجربه و سن بالای فامیل یا به اصطلاح ریش ‌سفیدان خانواده مشورت می‌کردند. اما با تغییر سبک زندگی و گسترش علوم انسانی و تغییر نیازهای افراد در جامعه مدرن، خانواده ها با مشکلات متعدد و پیچیده تری روبرو می شوند. به همین دلیل برای حل این نوع مشکلات نیاز به کمک های تخصصی و حرفه ای و همچنین دریافت مشاوره از یک متخصص وجود دارد. در همین رابطه مشاوره خانواده تلفنی یا حضوری می تواند به افراد کمک کنند تا مشکلات خود را با متخصصین در میان گذاشته و از اطلاعات و تخصص آنها استفاده نمایند.

موضوعات موجود در مشاوره خانواده

مشاوره خانواده و همچنین مشاوره تلفنی خانواده روش هایی برای حل و فصل مسائل می باشند که با آن می توان به حل اختلافات و مشکلات درون خانوادگی در روابط بین فردی در یک خانواده پرداخت. این روش ها می توانند در گسترش مهارت های فردی در زندگی خانوادگی تاثیرات مثبت و موثر بسیاری را ایجاد نمایند. در همین رابطه مباحث مختلفی در زمینه خانواده وجود دارد که می‌تواند مورد بحث افراد با مشاورین باشد. به طور مثال مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره‌های دوستی میان دختر و پسر، مشاوره های پیش از ازدواج، مشاوره دوران نامزدی، مشاوره همسرگزینی و همسریابی، مشاوره ازدواج و انواع دیگر مشاوره ها می باشد. در ادامه به معرفی برخی از مهمترین موضوعات مورد بحث در جلسات مشاوره خانواده پرداخته شده است که عبارتند از :

مشاوره عقد و مهریه، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره جنسی و زناشویی، مشاوره روابط زناشویی، مشاوره دوران بارداری، مشاوره نوزاد و نوباوه، مشاوره مشکلات یادگیری کودک، مشاوره بازی کودک، مشاوره تربیت کودک، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره بلوغ و رشد، مشاوره جوان، مشاوره طلاق، مشاوره خیانت، مشاوره چندهمسری.

نکته هایی در باب راه حل ها

موضوع مهم در رابطه با حل مشکلات خانوادگی این است که در گذشته افراد با طیف گسترده‌ای از مشکلات و اختلالات بین‌فردی روبرو بودند، اما برای حل و فصل این مشکلات هرگز به صورت ریشه‌ای عمل نمی شد و صرفاً با میانجی گری بزرگترها، صورت مسئله کنار زده می‌شد. به طور مثال شاهد بوده‌ایم که زنان و مردان بسیاری از زندگی زناشویی خود رضایت نداشتند، اما به دلیل احترام به بزرگترها به زندگی خود برای سال‌های طولانی ادامه می‌دادند.

اما باید توجه داشته باشیم که امروزه این رفتارها نمی‌تواند ادامه پیدا کند و برای حل و فصل مشکلات افراد باید رویکردهای روانشناسی و تخصصی کارآمدی را مورد استفاده قرار داد. به همین دلیل می‌توان گفت که دریافت مشاوره خانواده برای افراد دارای اهمیت بسیاری نسبت به گذشته می باشد.

حل مشکلات در مشاوره خانواده

همانطور که پیشتر توضیح داده شد، از مشاوره در زمینه های مختلف می توان استفاده کرد، اما برخی از مهمترین زمینه هایی که نیاز به مشاوره خانواده تلفنی یا حضوری دارند، مسائلی هستند که دارای پیچیدگی های بیشتری هستند. به همین دلیل استفاده از مشاوره در این زمینه ها دارای اهمیت بیشتری است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از :

  • مشکلات ارتباطی با همسران
  • طلاق عاطفی و دلسردی زوجین
  • بروز رفتارهای منفی در مشاوره خانواده
  • رفع چالش های زندگی زناشویی
  • بروز طلاق
  • ادامه زندگی به خاطر

برای حل مشکلات خانوادگی در روابط زناشویی و همچنین اختلالات رفتاری که در میان اعضای یک خانواده وجود دارد، نمی‌توان از رویکردهای سنتی و غیر تخصصی استفاده کرد. در حقیقت این روش ها نه تنها کمکی به حل و فصل مشکلات بین فردی در خانواده ها نمی کند، بلکه می تواند باعث بروز تعارضات بیشتر و ایجاد مشکلات خانوادگی گسترده‌تری در روابط بین فردی در خانواده ها شود. در ادامه به تشریح و توضیح انواع مشکلات و اختلالات رفتاری در میان زوجین خواهیم پرداخت.

۱- مشکلات ارتباطی میان همسران   

همانطور که می دانیم، زندگی زناشویی دارای چالش‌های متعددی می‌باشد و هنگامی که این چالش ها باعث ایجاد استرس و تنش می شوند، لازم است تا از کمک های تخصصی استفاده شود و برای برطرف نمودن آنها اقدام گردد. در همین رابطه، بهبود روابط عاطفی میان زوجین باعث می شود تا از گسترش درگیری‌ها و مسائل پیچیده جلوگیری شود. زیرا اگر در یک رابطه زناشویی حرمتها از بین برود بازسازی آن رابطه می تواند کار بسیار دشواری شود.

عدم آگاهی از مهارتهای ارتباطی با همسر در زندگی زناشویی باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ای مانند سردی، بی علاقگی، بی اعتنایی و از بین رفتن میل جنسی و عدم گفتگو میان زوجین می گردد. در همین رابطه نادیده گرفتن احساسات همسر از سوی زوجین، منجر به طولانی شدن مشکلات عاطفی شده و باعث بروز سوء استفاده و مشکلات عاطفی و جسمی در رابطه می گردد.

۲- طلاق عاطفی و دلسردی زوجین   

در بسیاری از مواقع رابطه زن و مرد تبدیل به یک رابطه سرد و بدون احساس مانند دو هم خانه می‌شود و دیگر هیچ احساسی میان طرفین وجود ندارد. در چنین حالی، استفاده از مشاوره خانواده می تواند بسیار کمک کننده و موثر باشد. از سوی دیگر عدم بروز احساسات در زندگی زناشویی، باعث سرد شدن رابطه زناشویی و صمیمیت میان زوجین می شود. در چنین مواقعی برداشت های ناصحیح و دور شدن احساسی و عاطفی زوجین از یکدیگر باعث ایجاد طلاق عاطفی در میان آنها شده و منجر به از هم پاشیدگی زندگی می گردد.

۳- بروز رفتارهای منفی در مشاوره خانواده

مدرنیزه شدن زندگی ها و افزایش سرعت زندگی، باعث بروز تنش، اضطراب و استرس های گوناگون در زندگی افراد شده است و اگر با این تنش ها به شکل صحیح و علمی برخورد نشود، افراد به مرور زمان آنها را پنهان کرده که در نهایت می‌تواند باعث بروز مشکلات پیچیدۀ احساسی و عاطفی در روابط میان زن و مرد شود. در چنین شرایطی، بروز ناراحتی های احساسی، ناامیدی و ناامنی های روانی باعث ایجاد رفتارهای مضر و مخرب بسیاری در زندگی مشترک افراد می گردد.

از سوی دیگر، بسیاری از رفتارهای ناصحیح و بیمارگونه افراد در زندگی زناشویی، ریشه در اختلالات شخصیتی و پیشینه خانوادگی افراد دارد. در چنین حالی، استفاده از کمک های تخصصی در زمینه خانواده به زوجین کمک می‌کند تا احساسات و رفتار مخرب خود را شناسایی کرده و نحوه برخورد و مدیریت آنها را به خوبی بیاموزند. در چنین شرایطی، مشاوره خانواده به افراد می آموزد تا با استفاده از مهارت های ارتباطی و روشهای صحیح همسرداری، به حل و فصل مشکلات موجود اقدام کنند و مهارت حل مسئله را به خوبی در زندگی خود به کار بندند.

۴- حل چالش های روابط زناشویی

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات میان زوجین عدم تفاهم در زندگی زناشویی می باشد. این مسئله باعث ایجاد مشکلات عدیده بیشتری در روابط عاطفی و روانی افراد در زندگی و میان زوجین می گردد. در چنین حالی، استفاده از جلسات مشاوره خانواده به افراد می آموزد تا با مشکلات خود به شکل صحیح برخورد کنند. در بسیاری از مواقع عدم وجود آگاهی های مورد نیاز برای حل و فصل مسائل و مشکلات باعث می‌شود تا افراد دچار آسیب های جدی در زندگی زناشویی شوند. به همین دلیل، افزایش آگاهی و وجود آموزش های مورد نیاز در جلسات مشاوره به افراد کمک می کند تا به یک درک مشترک در زندگی دسترسی پیدا کنند. استفاده از کمک های تخصصی به افراد کمک می‌کند تا در پیشگیری از اختلافات زناشویی و همچنین حل و فصل مشکلات به وجود آمده به شکلی موثر و موفق عمل نمایند.

۵- طلاق آخرین گزینه؛ مشاوره خانواده

هنگامی که اختلافات بین فردی در زوجین افزایش پیدا می کند، ایجاد فاصله میان آنها می تواند مثمر ثمر باشد. اما اگر این فاصله برای مدت های طولانی و مداوم ایجاد شود، می تواند زندگی آنها را از بین ببرد. در نتیجه استفاده از کمک های تخصصی روانشناسان و مشاوره خانواده ، می تواند به افراد کمک کند تا بدون جدایی و دور شدن از هم، اختلافات میان خود را حل و فصل کرده و روش صحیح برخورد با مشکلات خانوادگی را به شکلی استاندارد بیاموزند. از سوی دیگر استفاده از این کمک های تخصصی می‌تواند از تصمیم افراد برای طلاق جلوگیری کرده و از هم پاشیدگی خانواده به شکلی موثر پیشگیری نماید.

۶- ادامه زندگی به خاطر فرزندان

اگر در زندگی خود به دلایلی غیر از خودتان و رابطه تان به زندگی زناشویی ادامه می دهید و به خاطر داشتن فرزند، آبرو یا حرفهای دیگران به زندگی مشترک خود به صورت اجبارگونه ادامه می دهید، حتماً باید از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید تا شما را در اتخاذ یک تصمیم صحیح و سازنده کمک نماید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید. در حقیقت ادامه زندگی بدین شکل باعث ایجاد آسیب‌های جدی به سلامت روان شما و فرزندانتان خواهد شد. اگر در زندگی مشترک یک رابطه سالم و سازنده وجود نداشته باشد، نمی تواند بستر مناسبی برای تربیت فرزندان و رشد خانواده را ایجاد نماید.

به طور کلی، فرزندان ما به سرعت متوجه رابطه سرد عاطفی والدین خود خواهند شد و از اختلافات موجود آگاه می شوند. همین موضوع می تواند به سلامت روان و رشد شخصیت آنها آسیب‌های جدی وارد آورد. به همین خاطر، اگر در زندگی خود دچار چنین مشکلاتی هستید، بهتر است با یک مشاور خانواده و درمانگر صحبت کرده و درخواست کمک نمایید.

۷- مشاروه خانواده؛ چالش های تربیت فرزند

همانطور که می‌دانیم، تربیت و رشد فرزندان یکی از مهمترین موضوعات موجود در خانواده ها می باشد که برای موفقیت در آن نیاز به کسب آگاهی وجود دارد. بسیاری از خانواده ها و والدین نحوه صحیح رفتار و تربیت فرزندان خود را نمی دانند و در نتیجه آن نمی‌توانند ارتباطی موثر و سازنده ای با فرزندان خود برقرار نمایند. در بسیاری از اوقات پدر و مادر هر کدام روش متفاوتی برای تربیت فرزندان خود را در پیش می گیرند و دارای هماهنگی و تفاهم در رابطه با آموزش و تربیت فرزندان خود نیستند. به همین دلیل و با وجود این دوگانگی در روش تربیت فرزندان، آسیب های جدی به وجود خواهد آمد و افراد و فرزندان دچار دوگانگی می شوند. در نتیجه برای جلوگیری از این مشکل و دوگانگی در روش تربیت فرزندان لازم است تا از مشاوره خانواده که دارای تجربه و تخصص کافی در زمینه رشد و تربیت فرزندان هستند، کمک بگیرید.

۸- رابطه والدین و نوجوانان در خانواده

داشتن یک رابطه سالم و سازنده با نوجوانان در خانواده ها یکی از مهمترین موضوعاتی است که می تواند چالش های متعددی را ایجاد نماید. بسیاری از والدین در دوران نوجوانی فرزند خود به دنبال راه حل هایی برای بهبود روابط خود با فرزند نوجوان خود هستند. در این رابطه رفتار صحیح با نوجوانان می‌تواند بسیاری از مشکلات خانواده ها را در رابطه با روابط نامشروع فرزندان و یا انحرافات اجتماعی و رفتاری دیگر مرتفع نماید. اگر در خانواده در رابطه با فرزندان نوجوان خود دچار مشکلاتی هستید و رابطه خوبی میان شما و فرزندان نوجوان تان وجود ندارد، بهتر است از یک مشاوره خانواده بهره ببرید.

مشاور خانواده می‌تواند به حل مشکلات و درگیری‌های میان اعضای خانواده مانند خواهرها و برادرها و دیگر اعضای خانواده با فرزند نوجوان کمک‌های موثری نماید. مشکلاتی که در دوران بلوغ و در سنین نوجوانی برای خانواده‌ها و در رابطۀ والدین و فرزندان به وجود می‌آید، می‌تواند چالش‌های متعددی را برای نهاد خانواده ایجاد نماید. در همین رابطه دریافت آموزش و کمک های تخصصی و همچنین مشاوره خانواده در رابطه با مشکلات جوانان با والدین می تواند از بروز اشکالات و درگیری های بیشتر در خانواده و همچنین ایجاد انحرافات مختلف رفتاری و احساسی در نوجوانان جلوگیری به عمل آورد.

۹- مشاوره خانواده در بروز خیانت

بروز خیانت در روابط میان زوجین، عواقب و تاثیرات مخرب بسیاری بر نهاد خانواده و همچنین فرزندان ایجاد می کند. هنگامی که یکی از زوجین متوجه خیانت همسر خود می گردد، از لحاظ احساسی و روانی دچار آسیب‌های جدی شده که می‌تواند باعث بروز واکنش های شدید و اشتباه بسیاری در نهاد خانواده شود. همین موضوع و بروز واکنش‌های منفی می تواند پیامدهای مخرب و جبران ناپذیری را بر تک تک اعضای خانواده ایجاد نماید. در چنین شرایطی، به طور حتم گرفتن کمک از یک مشاوره خانواده و دریافت راهنمایی و راهکارهای موثر در رابطه با مدیریت مشکلات به وجود آمده در روابط بین زوجین، می تواند به شما در روند بهبود شرایط و روابط خانوادگی کمک‌های موثری نماید.

۱۰- خانواده ناتنی

در برخی از موارد خانواده ها به دلیل مشکلاتی که در رابطه با فرزندآوری دارند، ممکن است اقدام به حضانت افرادی به عنوان فرزند نمایند. در این صورت اگر در آن خانواده ارتباط صحیح و سالمی میان اعضای خانواده شکل نگیرد، می تواند باعث ایجاد مشکلات متعددی در نهاد خانواده گردد. به طور کلی مسئله رفتار با فرزند ناتنی، یکی از مهمترین موضوعاتی است که در این دسته از خانواده ها وجود دارد. در چنین شرایطی، دریافت کمک های تخصصی در رابطه با حل روابط والدین با فرزندان ناتنی و دریافت کمک از مشاوره خانواده می‌تواند تاثیرات مثبت و سازنده‌ای بر روابط موجود در خانواده داشته باشد.

۱۱- احساس تنهایی و انزوا

یکی از موضوعاتی که در خانواده ها و در میان اعضای خانواده و فرزندان وجود دارد، موضوع گوشه گیری و انزوا طلبی برخی از فرزندان می باشد. در همین رابطه فرزندان ممکن است به دلایل مختلف و بروز مشکلات دیگر در روابط میان والدین و یا حتی مشکلات عاطفی و احساسی در دوران بلوغ و نوجوانی  با موضوع گوشه گیری و انزوا روبه‌رو شوند. در چنین شرایطی لازم است خانواده‌ها با مشاهده هرگونه اشکال در رفتار و خلق و خوی فرزند خود، اقدام به دریافت کمک های تخصصی از مشاوره خانواده نمایند تا بتوانند به موقع و به شکل صحیح با مشکلات ایجاد شده در رابطه با فرزندان خود اقدام نمایند.

تفاوت مشاوره خانواده تلفنی و مشاوره حضوری

در گذشته، بسیاری از افراد برای دریافت مشاوره خانواده می‌بایست به صورت حضوری به مرکز مشاوره روانشناسی مراجعه می‌کردند. به همین دلیل و بر اساس مشکلات و محدودیت های موجود، روند درمان افراد و جلسات مشاوره یا روانکاوی خانواده ها همیشه با مشکلاتی روبه رو می شده است. اگر افراد در شهرهای بزرگ یا کلان شهرها زندگی می کردند، با موضوع ترافیک و هزینه‌های جابجایی روبه‌رو بودند، از سوی دیگر افراد برای دریافت مشاوره حضوری می بایست از قبل نوبت خود را مشخص کرده و وقت می‌گرفتند.

در بسیاری از اوقات افراد به دلایل مختلف ممکن بود نوبت خود را از دست بدهند و برای دریافت وقت جدید لازم بود که روزها صبر کنند. همین چرخه زمان نوبت و هزینه های ایجاد شده در اثر رفت و آمد فیزیکی، باعث می شد تا روند درمان با اختلال همراه شود. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وجود اینترنت پرسرعت افراد می توانند از مشاوره تلفنی یا آنلاین به صورت کاملاً استاندارد استفاده نمایند. استفاده از مشاوره های تلفنی و آنلاین کمک بسیار بزرگی به روند درمان خانواده ها و دریافت کمک های تخصصی کرده است.

میزان اثربخشی مشاوره خانواده

دقت داشته باشید که استفاده از مشاوره خانواده می تواند تأثیرات مهمی در روند زندگی افراد و خانواده هایشان داشته باشد. اما این تاثیرگذاری بستگی زیادی به نحوه عملکرد و انجام راهکارهای ارائه شده به افراد و خانواده ها دارد. در حقیقت رمز موفقیت در استفاده از مشاوره خانواده در حل تعارضات خانوادگی به میزان عملکرد و اجرای راهکارها و راهنمایی هایی دارد که مشاور خانواده ارائه می دهد. از سوی دیگر هدف مشترک افراد از مراجعه به مشاورین خانواده می‌تواند در تاثیرگذاری جلسات درمانی تاثیر بسزایی داشته باشد. از سوی دیگر تداوم و پیگیری در دریافت جلسات مشاوره و کمک های تخصصی می تواند در اثر گذاری جلسات درمانی تاثیر گذار باشد.

به خاطر داشته باشید که استفاده از کمک های تخصصی مشاورین خانواده در صورت تداوم و پیگیری از طرف مراجع و خانواده ها می تواند اثرگذاری مثبتی داشته باشد. عدم تعجیل در حصول نتایج و انتظارات غیرمنطقی از نتایج جلسات محدود در کوتاه مدت می تواند باعث دلسردی افراد در ادامه و تداوم استفاده از کمک های تخصصی مشاورین داشته باشد. به همین دلیل، لازم است افراد صبورانه و با دقت روند درمان خود را پیگیری کرده و در دریافت کمک های تخصصی از مشاورین تداوم داشته باشند تا نتایج مثبت و دلخواه حاصل شود.

انواع روش های مشاوره خانواده

متخصصین و مشاورین خانواده برای ارائه خدمات و کمکهای خود ممکن است از روش های مختلفی استفاده نمایند. در همین رابطه، سبک ها و متدهای درمانی بر اساس شرایط مددجویان و مراجع اتخاذ می‌شود. به طور کلی مشاورین و متخصصین پس از بررسی و آنالیز دقیق شرایط مراجع خود، از یکی از روش‌های درمانی برای حل و فصل مشکلات فردی و خانوادگی استفاده می کنند. برخی از مهم‌ترین این سبک ها و متد های درمانی عبارتند از :

  • سبک مشاوره‌ای سیستماتیک
  • متد مشاوره خانواده استراتژیک
  • متد و سبک درمان و مشاوره بوون یان
  • سبک مشاوره ساختارمند

۱. سبک مشاوره‌ای سیستماتیک

در متد سیستماتیک مشاوره خانواده، شخص مشاور پیام های نهفته در رفتارهای افراد خانواده در روابط بین فردی استفاده کرده و به ارزیابی دقیق آنها می‌پردازد. در این روش، آنالیز مسائل و کند و کاو سیستم باورمندی افراد به شکلی کاملاً خنثی و تنها در ذهن فرد متخصص اتفاق می‌افتد. در این روش، مشاور خانواده به افراد کمک می کند تا با شناخت نمونه های صحیح رفتاری به اصلاح و تغییر رفتار در خانواده اقدام نمایند. در حقیقت، ارائه آگاهی‌ها و آموزش های لازم به خانواده و اعضای آن کمک می‌کند تا به حل و فصل مشکلات درون خانوادگی اقدام نمایند.

۲. سبک مشاوره ای استراتژیک

این روش درمانی و مشاوره خانواده دارای یک رویکرد مستقیم و کوتاه مدت می باشد. عموماً از این روش در خانواده‌هایی استفاده می‌شود که نیاز به سرعت عمل در حل تعارضات و مشکلات بین فردی وجود دارد. هنگامی که افراد می توانند تاثیرات مثبت کمک های تخصصی خود را مشاهده کنند، نسبت به تداوم روند و فرآیند مشاوره امیدوار شده و می توانند به شکلی صحیح روند بهبود و درمان شرایط بحران زا را ادامه دهند.

۳. سبک مشاوره بوون یان

این سبک از مشاوره خانواده یکی از انواع متدهای درمانی غیر مستقیم می باشد که در آن فرد سومی به عنوان رابط میان افراد دیگر، به دریافت کمک های تخصصی و مشاوره اقدام می کند و با کمک متخصص به حل مشکلات و تعارضات بین فردی و جر و بحث های خانوادگی مبادرت می ورزد. به طور مثال، مادر یک خانواده برای حل مشکلات بین زوجین به دریافت کمک های تخصصی و مشاوره خانواده اقدام کرده و با راهنمایی های او به حل و فصل مسائل و مشکلات ایجاد شده، می‌پردازد.

۴. روش و متد ساختارمند

یکی دیگر از سبکهای مشاوره‌ای، روش مشاوره خانواده ساختارمند می باشد که در آن به بهینه سازی و تنظیم جایگاه‌های افراد در خانواده اقدام می‌شود. در همین رابطه، بسیاری از تعارضات به وجود آمده در خانواده‌ها به دلیل قرارگیری افراد به شکل ناصحیح و غیر استاندارد در نقش های خانوادگی می باشد. به طور مثال، کمرنگ شدن نقش پدر در یک خانواده می تواند باعث ایجاد آسیب‌های جدی به بنیان خانواده شود، به همین دلیل در روش ساختارمند سعی می شود تا افراد در جایگاه های صحیح و مناسب خود قرار گرفته و به شکل موثر به ایفای نقش خود در خانواده بپردازند.

دسترسی به جلسات مشاوره خانواده

یکی از مهمترین موضوعات و فاکتورهایی که در دریافت مشاوره تلفنی برای افراد وجود دارد، دسترسی آسان و سریع به خدمات مشاوره می باشد. در بسیاری از نقاط کشور از جمله شهرهای کوچک و یا روستاها متخصصین و مشاورین زبده و با تجربه که دارای صلاحیت های علمی و تخصصی باشند، وجود ندارد. لذا بسیاری از افراد می‌توانند از خدمات مشاوره روانشناسی مراکز درمان و مشاوره که دارای تیم درمان متخصص هستند، استفاده کرده و به حل و فصل مشکلات درون خانوادگی خود اقدام کنند. به همین جهت، مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ با فراهم آوردن شرایط دریافت مشاوره تلفنی و حضوری، اقدام به ارائه خدمات درمان و کمک های تخصصی به خانواده ها کرده است.

درباره مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ

اهواز کمپ تنها یک مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی و حضوری نیست. این مجموعه درمانی با استفاده از تیم درمان متخصص در زمینه های مختلف درمانی مانند اعتیاد، خانواده و زمینه های مختلف دیگر آماده است تا به هم وطنان و مددجویان خود کمک های تخصصی خود را ارائه دهد. در حقیقت درمانگران حاضر در مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ آماده هستند تا با استفاده از تخصص و تجربه خود در زمینه های مختلف درمانی به شما هم وطنان ارجمند در هر نقطه‌ای که هستید به صورت حضوری، تلفنی یا آنلاین یاری رساند.

سوالات متداول

[sc_fs_faq html=”true” headline=”h3″ img=”” question=”چرا مشاوره تلفنی خانواده مهم است؟” img_alt=”” css_class=””] در حقیقت دسترسی به درمانگران متخصص که دارای صلاحیت های علمی و درمانی هستند، یکی از مهمترین نیازهای افراد در سطح جامعه می باشد. از سوی دیگر در بسیاری از نقاط کشور متخصصینی که بتوانند کمک های مورد نیاز خانواده‌ها را ارائه کنند، وجود ندارد. به همین دلیل استفاده از مشاوره تلفنی می تواند امکانات بسیار زیادی را در اختیار افراد و خانواده‌ها قرار دهد تا بتوانند به راحتی در زمینه‌های مختلف از تخصص افراد و مشاورین مرکز اهواز کمپ استفاده نمایند. [/sc_fs_faq]

تماس با ما





    5/5 - (6 امتیاز)