خماری و علائم ترک اعتیاد
آنچه در این مقاله می خوانید :
خماری و علائم ترک
علائم جسمانی خماری
علائم روانی خماری
علائم ترک اعتیاد مواد افیونی
حالات خماری ناشی از مواد محرک
حالات خماری ناشی از مواد توهم زا
کاهش درد خماری
مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ
کمپ ترک اعتیاد اهواز، مرکز ترک اعتیاد اهواز : خماری و علائم ترک اعتیاد به مواد مخدر کدام است و چگونه میتوان درد آن را کاهش داد؟ آیا برای کاهش درد خماری و علائم ترک اعتیاد راهی وجود دارد؟ کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات در رابطه با موضوع خماری و علائم ترک سعی کرد تا مطالب مهمی را در این زمینه در اختیار شما همراهان انجمن قرار دهد اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید، لطفاً این مقاله را تا انتها مطالعه فرمایید. یکی از مهمترین موضوعاتی که برای افراد مبتلا به اعتیاد در دوران سم زدایی و ترک اعتیاد مطرح است، موضوع خماری و علائم ترک اعتیاد به مواد مخدر افیونی، توهم زا و محرک است.
هنگامی که فرد تصمیم می گیرد که مواد اعتیاد آور خود را ترک کند و مصرف خود را قطع نماید و یا به هر دلیلی میزان مصرف را کاهش میدهد، نشانهها و علائم خماری و ترک اعتیاد در او ظاهر شده و دچار حالتهای محرومیت و دردهای جسمی و روانی می شود. تحمل خماری برای افراد سخت و دشوار است و به شکل عجیبی افراد را از لحاظ روانی تحت فشار قرار می دهد. در ادامه به تشریح و توضیح حالت ها و مشکلاتی که خماری و ترک برای افراد ایجاد می کند خواهیم پرداخت.
خماری و علائم ترک اعتیاد
خماری و علائم ترک به حالات دردناک و ناخوشایندی اطلاق می شود که در اثر قطع مصرف و یا کم کردن میزان مصرف مواد به شخص دست میدهد. در این بین علائم خماری در مورد هر ماده مخدر می تواند با دیگری متفاوت باشد، به طور مثال در برخی از مخدرها علائم جسمانی و برخی دیگر نظیر مواد توهم زا دارای علائم شدید روانی هستند.
علائم جسمانی خماری
در اثر قطع مصرف مواد، علائم جسمانی مختلفی میتواند در جسم افراد رخ دهد که البته این علائم از ماده ای به مادۀ دیگر کاملا متفاوت است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از :
- لرزش
- تعریق
- آبریزش بینی
- دردهای عضلانی و مفصلی
- حالت تهوع
- اسهال و استفراغ
- یبوست
- خارش و مشکلات پوستی
- کاهش قدرت بینایی به صورت موقت
- سوزش شدید پاها
- نفس تنگی
علائم روانی خماری و علائم ترک اعتیاد
ترک اعتیاد علاوه بر ایجاد حالات جسمی و علائم محرومیت جسمی در افراد باعث ایجاد علائم روانی متعدد دیگری نیز می شود که افراد پس از قطع مصرف مواد مخدر و یا کاهش آن با این حالات روبرو می شوند که البته دارای پیچیدگی هایی نیز می باشد که برای درمان و بهبود آن نیاز به کمک های تخصصی در یک مرکز ترک اعتیاد می باشد. مهمترین این علائم عبارتند از :
- احساس بیقراری شدید
- اضطراب از علائم خماری
- پرخاشگری
- خلق پایین و افسردگی
- احساس کسلی و کندی
- عدم تمرکز
خماری و علائم ترک اعتیاد مواد افیونی
مصرف مواد مخدر افیونی مانند تریاک، هروئین، مرفین و غیره وابستگی های شدید جسمی و روانی در افراد ایجاد میکنند و هنگامی که فرد تصمیم به قطع مصرف بگیرد، خماری و علائم ترک در او ظاهر می شود. در ابتدا نشانه های ترک و خماری در فرد خفیف هستند اما به تدریج و با گذشت زمان عوارض و علائم درد و خماری بیشتر شده و شدت می یابند. در حالت های خفیف در شخص معتاد به ماده مخدر دچار وسوسه فکری می گردد و احساس اضطراب دائمی را تجربه میکند. اما علائم جسمانی در ترک مواد مخدر و افیونی بسیار شدید هستند و نسبت به علائم محرومیت روانی قدرت بیشتری دارند. در ابتدای شروع علائم محرومیت دچار آبریزش بینی تاری چشم و خمیازه می شود و مردمک چشم گشاد شده و اشتها از بین میرود.
لرزش بدن و دوره های سرد و گرم شدن و حالت تشنج و درد در تمام بدن آغاز میشود و در نهایت حالات ذکر شده با علائمی چون افزایش دمای بدن، فشارخون، نبض و تنفس تشدید شده و پس از یک دوره افزایش این حالات شروع به کاهش کرده و با ادامه روند قطع مصرف مواد این حالات کمکم از بین می روند. نکته مهم در رابطه با ترک اعتیاد، استفاده از روشهای استاندارد مراکز درمانی است که به فرد کمک میکند تا این علائم را با کمک روان درمانگر و روشهای دیگر به آسانی سپری کرده و زیر نظر متخصصین دوران سم زدایی و ترک جسمی را با موفقیت سپری نماید.
حالات خماری ناشی از مواد محرک
قطع مصرف مواد محرک دارای نشانههای متعدد روانی و جسمی است که افراد پس از کاهش مصرف و یا قطع آن دچار خماری و علائم ترک اعتیاد می شوند که مهمترین آن عبارتند از :
- اضطراب
- بیقراری
- رعشه
- تعریق
- تب
- سردرد
- عصبانیت و تحریکپذیری
- کاهش یا افزایش اشتها
- میل شدید به مصرف
- رؤیاهای غیرعادی
- کابوس
- ناتوانی عمومی
- افسردگی
- خستگی
- تمایل به خواب
- بیخوابی
- لرزش بدن
علائم ذکر شده در پی ترک اعتیاد مواد محرک برای افراد رخ میدهند که برای کاهش آنها نیاز به کمک های تخصصی درمانی وجود دارد که این کمک ها را می توان در مراکز ترک اعتیاد خوزستان دریافت کرد.
حالات خماری ناشی از مواد توهم زا
نحوه بروز حالات خماری و علائم ترک اعتیاد در افراد مصرف کننده و معتاد به مواد توهم زا با دیگر انواع مواد مخدر متفاوت است به طوری که وابستگی جسمانی به این مواد وجود ندارد و افراد در ترک آن دچار حالات خماری و محرومیت روانی میشوند. در این نوع مواد توهمزا افراد از لحاظ روانی دچار وابستگی های شدید میشوند و در هنگام محرومیت با حالت های روانی به خصوصی که به آن فلش بک گفته میشود روبهرو میشوند. در فلش بک عوارض روانی ناشی از مصرف مواد توهم زا همانند توهم های بینایی، شنوایی و هذیان ها به طور ناگهانی و حتی پس از ماهها ترک اعتیاد برای فرد اتفاق میافتند. مهمترین عوارض فلش بک ها عبارتند از :
- دگرگونی های بینایی
- هاله هایی از نور و تاریکی
- ریزبینی درشت بینی
- توهم های شنیداری
- جرقه های رنگی
- درک ناصحیح از اشیا
که در دوره های چند ثانیه ای یا چند دقیقه ای ممکن است طول بکشند. اما گاهی اوقات به صورت های طولانی تر و مدت دار تداوم می یابند که می تواند بسیار آزار دهنده و شدید باشد. PCP تنها ماده توهم زا است که به دلیل عملکرد متفاوت و تاثیر آن بر مغز احتمال وابستگی جسمانی در آن وجود دارد و مهمترین علائم خماری و ترک اعتیاد آن عبارت است از :
- بی حالی
- کمبود انرژی
- افسردگی
- میل شدید به مصرف
کاهش درد خماری و علائم ترک اعتیاد
خوشبختانه با پیشرفتهایی که در زمینه ترک اعتیاد و علم اعتیاد و روان شناسی صورت گرفته است، روش هایی برای کاهش درد خماری و علائم ترک اعتیاد در افراد در حال ترک وجود دارد که مهمترین آنها استفاده از متدهای درمانی استاندارد و پروتکل های بهداشتی و روانشناختی موجود در مراکز استاندارد ترک اعتیاد می باشد که با استفاده از ترکیب روشهای درمانی مانند دارو درمانی، تغییر تغذیه و روان درمانی های موثر میتواند شرایط ترک اعتیاد و دردهای حاصل از آن را به شدت کاهش دهد. استفاده از مراکز درمان اعتیاد مانند بهترین کمپ ترک اعتیاد در اهواز، زمینه ترک اعتیاد را برای فرد مهیا کرده و افراد می توانند دوران درمانی خود را با موفقیت سپری کنند.
مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ
بسیاری از افراد به دلیل ترس از خماری و علائم ترک اعتیاد ناشی از محرومیت مواد مخدر، فراری هستند و با وجود تمایل، به شدت نگران علائم و عوارض ترک اعتیاد هستند و به همین دلیل ممکن است از آن دوری کنند و به مصرف خود ادامه دهند. اما با دریافت کمک های تخصصی از مراکز درمان اعتیاد می توان علائم خماری ناشی از ترک را تا حد بسیار زیادی کاهش داد و به زندگی سالم بازگشت. در همین رابطه استفاده از مراکز ترک اعتیاد بسیار ضروری و لازم است و با استفاده از کمک های تخصصی و افراد زبده و متخصص در مراکز ترک اعتیاد میتوان از مشاوره ترک اعتیاد تخصصی استفاده کرد و زمینه را برای بهبودی و درمان اعتیاد فراهم ساخت.
سوالات متداول
[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”۱. آیا برای کاهش علائم ترک اعتیاد می توان دارو استفاده کرد؟” answer-0=”به هیچ وجه. دردهای پس از ترک اعتیاد به دردهای روان تنی مشهور هستند و برای متوقف سازی و کاهش آنها به درمان های روانشناختی نیاز است. در صورت مصرف مسکن شعله اعتیاد مجددا افروخته خواهد شد.” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”۲. آیا علائم ترک اعتیاد پس از قطع مصرف خوب می شوند؟” answer-1=”به طور یقین بله. فقط با استفاده از کمک های تخصصی و دریافت مشاوره ترک اعتیاد می توان به روند بهبودی این علائم کمک کرد و سرعت بخشید. زیرا طولانی شدن دردهای جسمی و روانی می تواند باعث بازگشت به اعتیاد شود.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت خدمات مشاوره روانشناسی، اطلاعات بیشتر و همچنین اخذ مشاوره آنلاین رایگان در زمینه ترک اعتیاد و بستری نمودن فرد معتاد در یکی از مراکز همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ لطفاً با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
سرفراز باشید …
(05) دیدگاه