عوارض مواد مخدر صنعتی
آنچه در این مقاله می خوانید :
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : مهمترین عوارض مواد مخدر صنعتی کدامند؟ انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی کدامند و چه تاثیراتی بر سلامت افراد می گذارند؟ مواد مخدر اعتیاد آور شامل طیف گستردهای از مواد مخدر، مواد توهم زا، مواد محرک و مواد روانگردان می باشند که برخی از آنها در آزمایشگاه های غیر مجاز با تغییراتی که بر روی مواد گیاهی یا طبیعی انجام می شود و یا به صورت کامل از مواد شیمیایی تولید شده اند بدست آمده و در اختیار افراد قرار می گیرد.
با گسترش روز افزون مواد اعتیاد آور در سالهای اخیر، الگوی مصرف مواد همچنین نوع مواد مخدر تغییر کرده است و افراد مختلف بویژه جوانان گرایش بیشتری نسبت به مواد شیمیایی و صتعتی پیدا کرده اند. بر همین اساس، مشاورین و کارشناسان ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیقی در رابطه با انواع عوارض مواد مخدر صنعتی سعی کرده اند تا اطلاعات جامعی را در اختیار شما همراهان ارجمند قرار دهند. اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید، لطفا ما را تا انتهای این نوشتار همراهی بفرمایید.
مهمترین انواع؛ عوارض مواد مخدر صنعتی
همانطور که در مقاله اعتیاد در زنان توضیح داده شد، مصرف انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی در میان زنان و دختران جامعه نیز به شدت افزایش پیدا کرده است. مواد مخدر صنعتی دارای طیف گسترده ای از انواع مواد اعتیاد می باشد و هر از چند گاهی با عرضه یک ماده مخدر صنعتی جدید و خطرناک دیگری روبرو می شویم. برخی از مهمترین این مواد عبارتند از:
- اکستازی
- ال اس دی
- کراک
- کریستال
- آمفتامین ها
- شیشه
- مسکالین
- نالتروکسان
- کتامین
مهمترین عوارض مواد مخدر صنعتی
مواد مخدر صنعتی دارای ویژگی های متفاوتی نسبت به انواع مواد سنتی هستند و با تاثیراتی که بر روی افراد و سیستم عصبی آنها می گذارند باعث ایجاد آسیب ها و عوارض جبران ناپذیری می شوند. به همین دلیل، متخصصین ما در مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ با بررسی و تشریح این تاثیرات سعی کرده اند تا با مهمترین آثار آنها شما را از تاثیرات قرار گرفتن در مسیر اعتیاد به مواد صنعتی آگاه نمایند. برخی از مهمترین عوارض مواد مخدر صنعتی عبارتند از:
- آثار مصرف مواد صنعتی
- ترک جسمی مواد صنعتی
- تاثیرات طولانی مدت مواد صنعتی
- بازار وسیع مواد مخدر صنعتی
- آسیب های مغزی و روانی
۱. آثار مصرف مواد صنعتی
همانطور که می دانید، تاثیرات این دسته از مواد مخدر بر جسم فرد، از 5 تا 8 سال برجای می ماند و فرد پس از مدت ها مصرف مواد صنعتی ظاهری شبیه به یک مرده متحرک پیدا می کند. آمارهای هولناکی از تاثیرات مصرف مواد صنعتی وجود دارد که نشان می دهد مصرف این دسته از مواد اعتیاد آور تا چه اندازه می تواند آسیب زا و کشنده باشد. به همین دلیل، پیشنهاد اکید ما استفاده از مراکز درمان اعتیاد مانند کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد کشور در اهواز و سایر استانها می باشد.
متخصصین و کارشناسان ما در مراکز همکار این مجموعه درمان اعتیاد آماده هستند تا با ارائه دقیقترین و کارآمدترین روشهای درمان اعتیاد مانند روان درمانی، روانکاوی اعتیاد، درمان شناختی رفتاری و برگزاری جلسات ماتریکس به شما در این مسیر کمک نمایند.
۲. ترک جسمی مواد مخدر صنعتی
مصرف این مواد باعث ایجاد مشکلات و آسیب های روانی شدید در افراد مصرف کننده می شود. به عنوان مثال، مصرف شیشه فرد را از لحاظ ذهنی و روانی با مشکلات متعددی روبرو می کند و ترک شیشه را برای فرد بسیار پیچیده و سخت می کند. فرد دچار وابستگی شدید روانی نسبت به شیشه می شود و در صورتی که اعتیاد ادامه پیدا کند می تواند آسیب های جبران ناپذیری را برای او ایجاد نماید. مصرف مواد مخدر صنعتی باعث ایجاد انواع بیماریهای روانی و روانپریشی در فرد شده که در زمان ترک اعتیاد می بایست حتما تحت نظارت تیم درمان مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ قرار گیرد.
۳. تاثیرات طولانی مدت مواد صنعتی
اگرچه مصرف مواد مخدر سنتی مانند مواد افیونی تریاک، شیره یا هروئین می توانند باعث آسیب های روانی مانند اختلال افسردگی در افراد شوند، اما در مقابل آسیب هایی که مواد صنعتی مانند شیشه ایجاد می کنند، کمتر می باشد. متاسفانه، گرایش جوانان و افراد میانسال به مصرف مواد مخدر صنعتی مانند شیشه بیشتر شده است، غافل از آنکه رفته رفته خود را به کام نابودی می کشانند. آسیب های روانی ایجاد شده توسط مواد مخدر صنعتی بسیار شدید و گسترده است و آثار مرگبار آنها تا مدت های مدیدی باقی می ماند. برخی از مهمترین عوارض مواد صنعتی عبارتند از:
- اختلالات روحی و روانی
- تغییر رنگ پوست
- زخم های دهانی
- انواع بیماری های عفونی
- سرطان ریه
- بیماری های قلبی و عروقی
- بیماری های دستگاه گوارش
- بیماری های تنفسی
- اختلالات سیستم عصبی
- افت فشار خون
- کاهش وزن
- عدم توانایی در تصمیم گیری
۴. بازار وسیع مواد مخدر صنعتی
با توجه به سود آوری بازار مواد مخدر صنعتی و مواد روانگردان در سراسر جهان، تاجران و مافیای مواد مخدر، روزانه انواع مواد مخدر و محرک را با قالب جدیدتری وارد بازار می کنند که نه تنها آسیب کمتری نسبت به سایر مواد پیشین ندارند، بلکه بسیار قویتر و دارای قدرت اعتیادزایی بیشتری نیز می باشند. فلاکا و دستمال از این دسته مواد صنعتی هستند که دارای قدرت اعتیادزایی بسیار شدیدی هستند و استفاده طولانی مدت آنها می تواند آسیبهای روانی جبران ناپذیری را نیز ایجاد نماید.
۵. آسیب های روانی؛ عوارض مواد مخدر صنعتی
مصرف مواد مخدر صنعتی باعث آسیب جدی مغز و سیستم مرکزی می گردد که با تاثیر بر گیرنده های فعال در این بخش از مغز آثار سوء بیشماری را ایجاد می کند. برخی از آسیب های روانی مواد مخدر صنعتی عبارتند از :
- افسردگی و انزوا
- کاهش عملکرد اجتماعی
- پرخاشگری
- عدم تعادل روانی
- عدم توانایی اتخاذ تصمیم
- مشکلات خواب
- بروز انواع اختلالات و مشکلات روانی
عوارض روانی ایجاد شده توسط مصرف و اعتیاد به مواد مخدر صنعتی از مهمترین دلایل فروپاشی کانون خانواده، آواره گی فرزندان و طلاق در جامعه هستند. افرادی که تحت تاثیر مواد مخدر صنعتی هستند، بدلیل اختلالات روانی که این دسته از مواد بر مغز آنها ایجاد می کند، نمی توانند به حفظ نظام خانواده کمک نمایند و در میان مدت باعث از هم پاشیدن خانواده که مهمترین رکن هر اجتماع است، می گردد. آمار جرم و جنایت مانند قتل در میان این افراد بیشتر دیده می شود و بروز بیماریهای ویروسی کشنده از قبیل HIV و هپاتیت نیز بیداد می کند.
درمان اعتیاد به مواد مخدر صنعتی
با توجه به ابتلاء و بروز مشکلات روانی و روحی شدید پس از مصرف مواد مخدر صنعتی، ترک این دسته از مواد بسیار دشوار است و نیاز به درمانهای تخصصی روانی و مراقبتهای ویژه در مراکز ترک اعتیاد وجود دارد. در همین رابطه، کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با در اختیار داشتن تیم درمان متخصص در زمینه ترک اعتیاد مواد صنعتی، برای ترک اعتیاد بصورت موازی به درمان مشکلات روانی و اختلالات شخصیتی همچنین ترک جسمی این مواد می پردازد تا امکان عود بیماری و بازگشت بیمار به دام این نوع مواد، کاهش یابد و فرد به یک ترک موفق و بدون بازگشت، دست یابد.