درمان اعتیاد به گوشی
آنچه در این مقاله می خوانید :
نشانههای اعتیاد
شناخت جزئیات اعتیاد
عوارض اعتیاد به گوشی
فشار و آسیب به چشم
خطر تصادف
سندرم درد گردن
سندرم کانال کارپال
چاقی مفرط
کاهش کیفیت خواب
راهکارهای ترک اعتیاد
کلام پایانی
سوالات متداول
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : برای درمان اعتیاد به گوشی از چه روشهایی باید اقدام کنیم؟ مهمترین راهکارهای ترک اعتیاد گوشی کدامند؟ با پیشرفت تکنولوژی و همه گیر شدن اینترنتی و وسایل هوشمند بخش اعظمی از فعالیت های ما در دنیای مدرن به شکل آنلاین انجام می پذیرد. می توان گفت که امروزه گوشیهای هوشمند جایگاه ویژه ای در زندگی روزمره ما پیدا کرده اند. اما باید دقت داشته باشید که استفاده مداوم از گوشی های هوشمند به دلیل تاثیراتی که صفحه و نور موجود در آن بر روی مغز و سیستم عصبی افراد به خصوص کودکان و نوجوانان می گذارد می تواند کاملا اعتیادآور شده و باعث تغییرات مخربی بر روی سیستم عصبی مرکزی در افراد گردد. به همین علت، کارشناسان و متخصصین ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیق در رابطه با درمان اعتیاد به گوشی سعی کرده اند تا راهکارها و مطالب مورد نیاز در این زمینه را در اختیار شما همراهان ارجمند بگذارند. در نتیجه اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید ، لطفا ما را تا انتهای این نوشتار همراهی بفرمایید.
نشانههای اعتیاد؛ درمان اعتیاد به گوشی
همانطور که می دانیم، اعتیاد از هر نوع و فرمی که باشد، دارای نشانه ها وعلائمی است که در رفتار و خلق و خوی فرد تاثیر مستقیم می گذارد و کاملا مشهود می باشد. بر همین اساس، برای تشخیص آن مهمترین علائم اعتیاد به گوشی تلفن همراه را با شما در میان می گذاریم تا آگاهی بیشتری در این زمینه داشته باشید.
- تلفن همراهتان مدام در دستان باشد.
- هنگاهی که خاموش باشد، مدام استرس دارید.
- به جای صحبت کلامی، پیامک می دهید.
- استوری یا پستی خود را مدام چک می کنید.
- بدون گوشی به هیچ جا نمی روید.
- به هنگام پخش سریال موردعلاقه تان نیز گوشی به دست هستید.
- هنگام راه رفتن نیز گوشی خود را چک می کنید.
- مورد سرزنش قرار گرفتن به خاطر استفاده زیاد از گوشی.
شناخت جزئیات اعتیاد به گوشی
گاهی اوقات وابستگی ما به فضای مجازی و استفاده از تلفن های هوشمند به دلیل مدیریت کسب و کارهای اینترنتی ما می باشد. به طور مثال، اگر یک پیج کاری در اینستاگرام یا شبکه های اجتماعی دیگر داشته باشیم و مشتریان ما به صورت مداوم به ما دایرکت و سفارش می دهند، رفتار و چک کردن گوشی به دلیل مسئولیت های کاری، مشکلی ایجاد نمی کند.
اگر استفاده از گوشی هوشمند در مسیر کسب درآمد و مدیریت کسب و کارمان باشد، نمی تواند به یک رفتار اعتیادی تشبیه شود. اما در مواردی که چک کردن و استفاده از گوشی ضرورتی ندارد، اما حضور در فضای مجازی برای ساعت های متوالی نشانه ای غیر عادی است و نوعی اعتیاد به گوشی محسوب می شود. بر همین اساس، برای درمان اعتیاد به گوشی می توانید از طریق مشاورین و کارشناسان ما در مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ اقدام کرده تا با دریافت آموزش ها و راهکارهای ترک اعتیاد گوشی از سلامت جسمی و روانی خود محافظت نمایید.
عوارض اعتیاد به گوشی
همانند سایر اعتیادهای رفتاری و مصرفی، اعتیاد به گوشی و فناورهای مدرن نیز می تواند باعث ایجاد آسیب و عوارض گوناگون در افراد به خصوص در کودکان و نوجوانان گردد. در همین رابطه، کارشناسان ما در مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیق در این رابطه سعی کرده اند تا شما را با مهمترین عوارض اعتیاد به گوشی و اینترنت آشنا نمایند. برخی از مهمترین این عوارض عبارتند از:
- فشار و آسیب به چشم
- بروز حوادث و تصادفات
- بروز سندرم درد گردن
- بروز سند کانال کارپال
- بروز چاقی مفرط
- بروز اختلالات خواب
همانطور که مشاهده می کنید، اعتیاد به گوشی می تواند باعث ایجاد آسیب های جدی به سلامت جسمی و روانی افراد گردد. بر همین اساس، اگر یکی از نزدیکان یا خود شما دارای نشانه های فوق هستید باید هرچه سریعتر برای درمان و متوقف سازی اعتیاد خود با استفاده از کمک های تخصصی مشاورین ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد کشور، اقدام نمایید.
۱- فشار و آسیب به چشم
استفاده مداوم و بی وقفه از گوشی و لپ تاپ می تواند به چشم آسیب برساند و باعث خشکی چشم و تاربینی در فرد گردد. نور صفحه گوشی همراه در فضاهای تاریک، باعث ایجاد ماده ای به نام ملاتونین در مغز فرد می گردد که اصطلاحا هورمون بی بیداری است و باعث ایجاد اختلالات پیچیده در سیستم خواب فرد می شود و باعث بروز آسیب های جدی به سلامت روانی و جسمی فرد می گردد. در چنین حالتی، درمان اعتیاد به گوشی برای جلوگیری از آسیب های بیشتر امری ضروری است و باید حتما با استفاده از کمک های تخصصی برای آن اقدام نمایید.
۲- خطر تصادف
پلیس راهنمایی رانندگی همیشه استفاده از گوشی همراه را به هنگام رانندگی منع کرده است، زیرا بیشترین آمار حوادث و تصادفات مرتبط با استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی یا پیاده روی در خیابان است. استفاده مورد و مداوم از تلفن همراه، چه به هنگام رانندگی چه به هنگام پیاده روی می تواند کاملا خطرناک و مشکل آفرین باشد.
۳- سندرم درد گردن
از دیگر آسیب هایی که در اثر استفاده مداوم از گوشیهای هوشمند ایجاد می شود، سندروم گردن است که در اثر خم شدم مداوم سر به پایین ایجاد می شود و به مرور ستون فقرات را با آسیبهای جدی مواجه می کند. هنگامی که سر به پایین خم می شود، وزنی حدود 27 کیلوگرم پیدا می کند و به ستون فقرات به شدت فشار وارد می کند. به مرور این فشار باعث ضربه به مهره های گردن شده و فرد مجبور به استفاده مدوام از گردنبند طبی و حتی عمل جراحی می شود.
۴- سندرم کانال کارپال
اگر به صورت مدام در حال تایپ کردن باشید، به انگشتان و مچ دست فشار زیادی وارد می شود که به آن سندروم کانال کارپال نیز اطلاق می شود. این آسیب ها در اثر اعتیاد و وابستگی شدید به گوشی های هوشمند و اینترنت ایجاد می شود که برای جلوگیری از عوارض شدید آن باید با استفاده از کمک های تخصصی روان درمانی و روانکاوی اعتیاد مانند درمان شناختی رفتاری یا ماتریکس اقدام کنید و برای درمان اعتیاد به گوشی هر چه سریعتر اقدام نمایید.
۵- چاقی مفرط
یکی دیگر از عوارض اعتیاد به گوشی و اینترنت، عدم تحرک کافی در میان کودکان و نوجوانان است که باعث ایجاد چاقی و تنبلی مفرط می گردد. استفاده مداوم از تلفن همراه فرد را در معرض اشعه هایی قرار می دهد که برای سلامتی فرد بسیار مضر می باشند و به بدن فرد فرکانس های مخرب و بیماری زا انتقال می دهند. به همین دلیل می گویند به هنگام خواب، آن را از خودتان دور نگه دارید و آن را در حالت پرواز قرار دهید. درمان اعتیاد به گوشی می تواند روی تناسب اندام شما تاثیر مثبت بگذارد و توصیه می شود به هنگام ورزش تمرکزتان روی تناسب اندامتان باشد که همین باعث دوری از گوشی میگردد.
۶- کاهش کیفیت خواب
یکی از مهمترین عوارض استفاده مداوم و معتادگونه از گوشی های همراه، ایجاد اختلالات خواب و بهم ریختگی نظم آن می باشد. افرادی که مبتلا به وابستگی شدید به تلفن همراه هستند، عموما از کیفیت خواب بسیار پایینی برخوردار می باشند و نمی توانند از یک خواب عمیق بهره ببرند.
راهکارهای ترک اعتیاد به گوشی
همانطور که پیشتر توضیح داده شد، اعتیاد به گوشی و اینترنت یکی از اعتیادهای رفتاری است که می تواند عوارض مختلفی را به افراد به خصوص به کودکان و نوجوانان وارد آورد. به همین دلیل، لازم است تا در صورت مشاهده این اعتیاد رفتاری سریعا برای درمان اعتیاد به گوشی اقدام نمایید و با استفاده از کمک های تخصصی برای متوقف سازی این مشکل دست به کار شوید. در همین رابطه، برخی از اصولی را که برای ترک اعتیاد گوشی باید بدانید عبارتند از:
- مدیریت زمان
- کاهش میزان استفاده از گوشی
- ترک گروه ها و کانالهای سوشال
- متوقف سازی سلفی گرفتن
- برای آلارم از ساعتهای دیگر استفاده کنید
- حذف بازی های روی گوشی
- قطع زنگ و پیام های هشدار
- مراجعه به مشاورین ترک اعتیاد
- خلوت سازی گوشی
همانطور که مشاهده می کنید، راهکارهای ترک اعتیاد گوشی بسیار ساده و البته کارآمد هستند و با استفاده از کمک های مشاورین زبده که در زمینه ترک اعتیاد رفتاری دارای تجربه و تخصص هستند می توانید برای درمان اعتیاد به گوشی اقدام نمایید. در همین رابطه، مشاورین و کارشناسان ما در مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ آماده هستند تا در درمان و متوقف سازی انواع اعتیادها به شما و عزیزانتان کمک نمایند. در نتیجه برای دریافت کمک های بیشتر در زمینه ترک اعتیاد به گوشی لطفا با مشاورین و کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
کلام پایانی
همانطور که در نوشتار پیش رو توضیح داده شد، اعتیاد به گوشی دارای عوارض مختلفی است که برای درمان اعتیاد به گوشی باید با استفاده از راه حل های کارآمد اقدام شود. اعتیاد به گوشی علاوه بر مشکلات جسمی و می تواند باعث ایجاد مشکلا خلقی و ذهنی در افراد شود و با تاثیرات مخربی که بر روی سیستم عصبی افراد به خصوص کودکان ونوجوانان می گذارد، باعث کاهش عملکرد و راندمان تحصیلی و کاری افراد می گردد. بر همین اساس، ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با برخورداری از تیم های درمانی حرفه ای آماده هستیم تا به شما در درمان اعتیاد به گوشی و سایر اعتیادهای مصرفی و رفتاری، کمک های مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهیم.
سوالات متداول
✅ آیا استفاده از گوشی همراه و اینترنت اعتیادزا است؟
به طور حتم بله. استفاده مداوم و بی رویه از گوشی همراه در صورتی که جایگزین فعالیت های روتین زندگی شود می تواند تبدیل به یک اعتیاد رفتاری پیچیده و آسیب زا گردد.
✅ مهمترین راهکار برای درمان اعتیاد به گوشی همراه چیست؟
برخی از راهکارهای موثر در درمان اعتیاد گوشی عبارت است از مدیریت زمان، کاهش زمان استفاده، ترک گروهها در اینترنت، کاهش سلفی گرفتن، حذف بازی های روی گوشی و غیره.