ترک شیشه در خانه
آنچه در این مقاله می خوانید :
اعتیاد شیشه چیست؟
عوارض جسمانی شیشه
عوارض روانی اعتیاد به شیشه
ترک اعتیاد شیشه در خانه
مراحل ترک شیشه در خانه
دارو درمانی برای ترک اعتیاد
نکاتی در مورد ترک اعتیاد شیشه
مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز
سوالات متداول
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : بهترین روش ترک شیشه در خانه کدام است و به چه روش هایی انجام می شود؟ آیا ترک شیشه در خانه ممکن است و می توان به صورت موفقیت آمیز آن را به انجام رساند؟ برای ترک اعتیاد شیشه در خانه به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟ کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با جمعآوری اطلاعات دقیقی در رابطه با روش های ترک شیشه در خانه سعی کرده تا مطالب مهمی را در این رابطه در اختیار شما همراهان ارجمند قرار دهد. اگر تمایل دارید در این رابطه بیشتر بدانید لطفاً ما را تا انتهای این مقاله همراهی بفرمایید و در انتهای آن ما را از نظرات و پیشنهادات تان مطلع بفرمایید.
برای ترک شیشه لازم است افراد در مورد اعتیاد با خودشان روراست و صادق باشند. امروزه مصرف شیشه در بین افراد و جوانان و حتی بانوان نسبت به گذشته به شدت افزایش پیدا کرده است که البته مصرف آن نیز باعث بروز عوارض جبران ناپذیری بر سلامت جسم و روان افراد وارد می آورد و افراد را به شدت دچار توهم و هذیان می کند. در ادامه این مطلب به تشریح و توضیح ماده شیشه و همچنین مراحل و نحوه ترک شیشه در خانه خواهیم پرداخت، اما از آنجا که شیشه یک ماده مخدر و محرک بسیار قوی میباشد و میتواند وابستگی های شدید روانی در افراد ایجاد کند برای بهبودی از آن حتما باید از مشاوره ترک اعتیاد استفاده نمود.
ترک شیشه در خانه؛ اعتیاد شیشه چیست؟
برای آنکه یک زندگی طبیعی و نرمال را مانند سایر مردم داشته باشیم لازم است تا از دام اعتیاد به این ماده مخدر و کشنده رها شویم. ترک اعتیاد شیشه دارای روش های گوناگونی می باشد که آن را می توان در مراکز ترک اعتیاد و یا در خانه به انجام رساند. شیشه یک ماده مخدر است که به اشکال مختلف و رنگهای متنوع مانند آبی، صورتی و سبز وجود دارد که به صورت خوراکی، تزریق، تدخینی و کشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. در سالهای اخیر سن اعتیاد به این ماده کشنده و مخدر بسیار پایین آمده و افراد برای رهایی از آن دچار مشکلات بسیاری میشوند.
در همین رابطه افراد برای کاهش تنش ها و استرس ها و مشکلات زندگی به این ماده مخدر روی می آورند که می تواند اعتیاد بسیار گستردهای از لحاظ روحی و روانی در افراد ایجاد نماید. در حقیقت اعتیاد به شیشه می تواند باعث ایجاد آسیب های شدید جسمانی و روانی در افراد شده و همه عملکردهای اجتماعی را به شکل بیمار گونهای مختل نماید. افرادی که تصمیم جدی برای ترک اعتیاد به شیشه دارند باید از ابتدای مسیر با استفاده از کمک های تخصصی مشاورین اعتیاد این مسیر را شروع کرده و ادامه دهند تا در طول مسیر درمان و بهبودی خود با شکست مواجه نشوند.
عوارض جسمانی شیشه
اعتیاد به شیشه دارای عوارض جسمانی متعددی که برخی از آنه اعبارتند از :
- بروز حالتهای تهاجمی در فرد به دلیل افزایش میزان دوپامین در مغز
- بروز اختلالات خواب
- مشکلات قلبی و مغزی
- بیاشتهایی
- عفونتهای پوستی و دهانی
- پوسیدگی دندانها
- گرفتگی عضلانی و پارگی رگها
- تعریق شدید، لرزش و تشنج
- بوی بد و خشکی دهان
- حالت تهوع، استفراغ واسهال
- گیجی و حالتهای پریشانی
- بالا رفتن فشار خون و افزایش ضربان قلب
- گلگون شدن چهره
- افزایش دمای بدن
ترک شیشه در خانه؛ عوارض روانی
اعتیاد به شیشه علاوه بر عوارض جسمانی و بدنی دارای پیامدهای شدید روحی و روانی است که برخی از آنها عبارتند از :
- افسردگی
- پرخاشگری و بدبینی
- سرخوشی و نشاط بیش از حد
- اضطراب و بیقراری
- پارکینسون
- افت عملکرد حافظه
- بروز رفتارهای جنون آمیز
- اسکیزوفرنی
- حملههای پانیک
- تحریک پذیری
همانطور که می دانیم مهمترین عارضه مصرف شیشه که در افراد به شدت اتفاق می افتد اختلال افسردگی می باشد. برای کاهش علائم روانی اعتیاد به شیشه به طور حتم باید این ماده مخدر متوقف شود و با استفاده از کمک های تخصصی مشاوره ترک اعتیاد مصرف مواد مخدر و اعتیاد متوقف شود. هنگامی که فردی تصمیم به ترک شیشه در خانه می گیرد با عوارضی روبرو میشود که البته همزمان با پیشرفت در روند بهبودی این علائم به تدریج کاهش یافته و از بین میروند. مهمترین این عوارض عبارتند از :
- خستگی بیش از حد
- افسردگی و ناامیدی
- اختلال در خواب
- تمایل به انزوا و تنهایی
- تمایل به مصرف دوباره مواد
- افزایش اشتها
همانطور که گفته شد افراد برای موفقیت در روند ترک اعتیاد به ماده مخدر شیشه لازم است تا با استفاده از کمک های تخصصی مشاورین زبده برای ترک اعتیاد اقدام کنند تا بتواند به عوارض پس از قطع مصرف غلبه کرده و به روند درمانی خود با موفقیت ادامه دهند.
ترک شیشه در خانه
موضوع مهم در ترک اعتیاد شیشه این است که فرد بیمار باید دارای تمایل و رغبت حداقلی به ترک این ماده باشد که بتواند با درمانگر خود همکاری کرده و روند درمان را تسهیل نماید. از طرف دیگر آگاهی فرد از روند درمان می تواند در اثر بخش بودن ترک اعتیاد موثر باشد. ترک اعتیاد شیشه دارای طول درمانی به مدت ۲ تا ۸ ماه میباشد که این زمان بستگی به عوامل متعددی مانند آمادگی های روحی و روانی، مقاومت بدنی و همچنین تمایل فرد به ترک دارد.
اما همانطور که میدانیم ترک شیشه روشهای گوناگونی دارد که یکی از آنها ترک شیشه در خانه می باشد. اگر فردی برای مدت زمان طولانی و به مقدار زیاد از این ماده مخدر استفاده کرده است به دلیل تاثیرات مخرب شیشه بر روی جسم و ذهن او ممکن است در خانه نتواند ترک کند و باید حتماً با استفاده از کمک های درمانی مراکز ترک اعتیاد خوزستان به ترک اعتیاد اقدام نماید تا بتواند با کمک های تخصصی موجود در مرکز درمان اعتیاد بهبودی خود ادامه دهد.
برای ترک شیشه ابتدا باید با مشورت با یک مشاور ترک اعتیاد مراحل و روند های درمان برای فرد و خانواده او مشخص شود و سپس با استفاده از کمک های تخصصی و پزشکی به قطع مصرف شیشه اقدام شود. داروهای مناسب در زمان ترک شیشه حتماً باید با مشورت و تجویز پزشک مصرف گردد و به صورت خودسرانه نمی توان از آنها استفاده کرد، زیرا می تواند عوارض جبران ناپذیری را بر جسم و روان فرد وارد آورد.
مراحل ترک شیشه در خانه
سم زدایی بدن از این ماده مخدر اولین گام برای ترک اعتیاد شیشه میباشد که معمولاً با استفاده از دارو، رژیم غذایی مناسب که البته زیر نظر پزشک صورت می گیرد، انجام می شود. در این دوره فرد ممکن است به خواب عمیقی برود که یک تا سه روز ممکن است به طول انجامد و پس از آن فرد وارد دوره محرومیت می گردد و به دلیل عدم مصرف شیشه مقدار زیادی آب و مواد معدنی بدن خود را از دست می دهد که می تواند فرد را از لحاظ جسمانی و روانی ضعیف و شکننده کرده و ممکن است باعث گرایش مجدد فرد به مصرف گردد. دوره ترک اعتیاد ۲ تا ۱۴ روز طول میکشد که البته این زمان به شرایط جسمانی و روانی فرد بستگی دارد.
برای اینکه این دوره به خوبی سپری گردد بیمار باید از شرایط بسیار مناسبی برخوردار باشد و حتما تحت نظر مشاورین اعتیاد قرار بگیرد. مرحله بعدی در ترک شیشه در خانه محرومیت شیشه یا همان نسخ می باشد که مدت زمان آن بین ۳۰ تا ۹۰ روز است. در این دوره فرد ممکن است واکنش های هیجانی و روانی شدیدی از خود بروز بدهد و حتی اقدام به خودکشی کند. در این دوره فرد ممکن است به مصرف شیشه گرایش پیدا کند. برای جلوگیری از این اتفاق و بازگشت مجدد فرد و مصرف شیشه حتماً باید فرد ارتباط خود را با مشاور ترک اعتیاد را به صورت مرتب و روزانه حفظ کرده تا از نظر روانی آمادگی کامل برای ادامه مسیر را پیدا کند. در این مسیر استفاده از اصول دوازده قدم نیز میتواند برای ترک شیشه بسیار موثر بوده و کمکهای موثری به فرد نمایند.
دارو درمانی برای ترک اعتیاد به شیشه
داروهایی که پزشک متخصص تجویز میکند میتواند علائم ترک اعتیاد شیشه را کاهش داده و در افزایش تحمل فرد برای ادامه مسیر درمان و بهبودی کمک نماید. اما میزان مصرف و دوز داروها بستگی به شرایط جسمانی و روانی افراد دارد. مدت زمان مصرف آن دو هفته می باشد که پس از آن داروهای جدیدی تجویز می گردد. در این مدت به تدریج میزان مصرف شیشه در فرد کاهش می یابد. در چنین شرایطی فرد با مسائل و مشکلات عاطفی مانند افسردگی مواجه شده که با استفاده از کمک های تخصصی مشاوره ترک اعتیاد قابل کنترل و مدیریت می باشد. به همین دلیل لازم است برای جلوگیری از بازگشت مجدد به مصرف فرد به صورت مرتب با مشورت مشاور ترک اعتیاد خود، علائم روانی ترک اعتیاد را کاهش داده و با استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک این علائم را به حداقل برساند.
نکاتی در مورد ترک اعتیاد شیشه
افراد برای ترک اعتیاد به شیشه هرگز نباید بدون مشورت با پزشک و مشاور ترک اعتیاد به صورت خودسرانه برای درمان اقدام کنند، زیرا ترک شیشه از حساسیت بالایی برخوردار است و روش های درمان مخصوص به خود را دارد. با استفاده از کمک های تخصصی مشاورین زبده ترک اعتیاد می توانید به اثر بخش بودن و ترک دائمی شیشه امیدوار باشید و این در صورتی اتفاق میافتد که شما پس از ترک اعتیاد ارتباط خود را با مشاور خود قطع نکنید. آگاهی ها و آموزش های منتقله از مشاورین ترک اعتیاد میتواند شما را در برابر بازگشت مجدد به مصرف شیشه محافظت کند.
تغذیه مناسب در ترک اعتیاد به شیشه یا هروئین بسیار موثر است، زیرا این گونه مواد مخدر میتواند آسیبهای جسمی شدیدی به جسم افراد وارد آورد که باید حتماً این آسیبها را با استفاده از تغذیه مناسب و رژیم غذایی سالم جبران نمود. در این بین استفاده از میوه ها، سبزیجات و صیفی جات حاوی ویتامینهای گروه A،B،C مانند کیوی، گوجه فرنگی، شلغم، اسفناج، سیب زمینی، مرکبات و دیگر خانوادههای کلمها، هویج، زردآلو، بادام زمینی، قارچ، پرتقال، لیمو و غیره بسیار موثر هستند. حمایت های خانوادگی در ترک شیشه در خانه بسیار موثر است و نمیتوان آن را نادیده گرفت. برای موفقیت فرد بیمار باید حمایتهای خانوادگی برای فرد معتاد به شیشه وجود داشته باشد.
مرکز مشاوره ترک اعتیاد اهواز کمپ
مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ با ارائه خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی و حضوری آماده است تا در هر زمانی به افراد در بند اعتیاد کمک نماید. شما با استفاده از مشاوره ترک اعتیاد تلفنی می توانید آموزش ها و راهکارهای مناسب را دریافت کرده و پاسخ سوالات خود را به دست آورید.
سوالات متداول
[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”دوره درمان ترک شیشه چند روز است؟” answer-0=”برای پاسخ به این سوال باید بگویم که ترک شیشه مدت زمان مشخصی ندارد و به شرایط بدنی و روانی افراد بستگی دارد. همچنین میزان مصرف شیشه میتواند وابستگی های روانی فرد را مشخص کرده و نسبت به آن طول درمان می تواند متغیر باشد. ” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”آیا ترک شیشه با ریتالین امکان پذیر است؟” answer-1=”ریتالین یک داروی مخدر است که دارای ساختار مشابهی با شیشه می باشد و برخی پزشکان از آن به عنوان یک داروی جایگزین برای شیشه استفاده میکنند، اما مصرف خودسرانه آن میتواند آسیبهای جدی به روند درمان افراد وارد آورد و مشکلات و عوارض جدی تری را نیز در افراد ایجاد نماید. ” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره آنلاین رایگان در زمینه بستری نمودن و ترک اعتیاد فرد معتاد در یکی از مراکز همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ لطفاً با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
سرفراز باشید …