ترک اعتیاد در دوران کرونا
آنچه در این مقاله می خوانید :
خدمات ویژه
ترک اعتیاد در زمان کرونا
انزوا طلبی در ترک اعتیاد
خطرات متوقف سازی روند درمانی
خطرات موجود در انزوا
کلام پایانی
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : با گسترش ویروس کرونا و همه گیری این بیماری، بر تمامی جنبههای زندگی ما تاثیرات مخرب و محدود کننده ای ایجاد شده است. بر همین اساس، روند درمان افراد از اعتیاد فعال نیز با مشکلات خاص خود روبهرو بوده است و افراد برای بستری شدن در مراکز درمان اعتیاد با مشکلات و محدودیتهایی مواجه شده اند. اما متخصصان و کارشناسان مجرب و آموزش دیده ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، با استفاده از دستورالعمل ها و پروتکل های استاندارد درمانی توسط سازمان غذا و دارو به کمک و حمایت خود از افراد بیمار و خانواده های آنها در زمان شیوع ویروس کرونا اقدام کرده اند.
این مجموعه درمان اعتیاد با استفاده از دستورالعمل های ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو برای ادامه فعالیت و خدمت خود در طول این بیماری همه گیر عمل کرده و اقدامات احتیاطی بیشتری را برای ایمن بودن خانواده ها و همچنین کادر درمان خود انجام داده است. در همین رابطه، به بررسی شرایط ترک اعتیاد در دوران کرونا خواهیم پرداخت تا شما را با جزئیات بیشتر آن آشنا کرده تا بتوانید با اطمینان خاطر بیشتری برای درمان و بهبودی فرد معتاد خود در این مجموعه درمانی اقدام کرده و نتایج موثری را دریافت نمایید.
خدمات ویژه
در زمان شیوع ویروس کرونا و موارد مشابه با آن، خدمات و موضوعات متعددی پیش می آید که برای جلوگیری از پدید آمدن معضلات جدیدتر، باید به کار گرفته شوند. به این دلیل که برخی از خدمات، جزو نیازهای اصلی ما در محیط اجتماعی و خانوادگی هستند، متوقف سازی و محدودیتهایی را که برای موضوعات اجتماعی غیر ضروری دیگر ممکن است ایجاد شوند، برای این دسته از خدمات مهم و حیاتی قابل اجرا نمی باشند.
به طور کلی افراد مبتلا به اعتیاد و همچنین خانواده های آنها نیاز به کمک های ضروری و فوری دارند و اگر به موقع این کمک ها در اختیار این افراد قرار نگیرد، می تواند آثار سوء و زیانبار شدیدی را به وجود آورند که ممکن است کاملاً برگشت ناپذیر باشند. بر همین اساس متخصصان و کارشناسان ما در مجموعه درمانی کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ در کنار شما و عزیزانتان هستند تا خدمات مورد نیاز درمانی خود را با بهترین کیفیت در اولین فرصت دریافت نمایید.
ترک اعتیاد در دوران کرونا
با همه گیری ویروس کرونا و بیماری کووید 19 ، تاثیرات مخرب بسیاری بر موقعیت های اجتماعی از جمله محیط های درمانی به وجود آمده که باعث ایجاد نگرانی های بیش از پیش خانواده ها برای درمان و بستری افراد معتاد شده است. بر همین اساس، ما سعی کرده ایم که برخی از این نگرانی ها را مطرح کرده و پاسخ خود را به آنها بدهیم تا خانوادهها با امنیت خاطر بیشتری برای درمان عزیزانشان اقدام نمایند. در ادامه به مطرح نمودن سوالات ایجاد شده در ذهن خانواده ها خواهیم پرداخت و مهمترین آنها را با شما در میان می گذاریم.
۱. آیا افراد معتاد در دوران کرونا باید برای درمان اعتیاد اقدام کنند؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم که بله. بیماری اعتیاد باعث ایجاد اختلالات شدید روانی، مالی و اجتماعی در خانوادهها میشود و آثار سوء زیانباری را بر جای می گذارد. بر همین اساس، هر چه سریعتر جلوی پیشروی اعتیاد در زندگی یک فرد گرفته شود، میتواند نتایج بهتری را کسب نماید. زیرا اعتیاد هرچه بیشتر در زندگی فرد پیشروی می کند، روند درمانش سخت تر و پیچیده تر شده و افراد دچار مشکلات بیشتری برای متوقف سازی آن میشوند.
۲. آیا فرزند یا همسر من به دلیل ابتلا به کرونا باید روند ترک اعتیاد را متوقف کند؟
به طور قطع خیر. به دلیل نگرانی از مبتلا شدن به ویروس کرونا، روند ترک اعتیاد به هیچ وجه نباید متوقف شود، زیرا افراد معتاد به دنبال بهانه های مختلف برای متوقف سازی برنامه ترک اعتیاد خود هستند. به همین دلیل خانواده ها، والدین و یا همسران افراد معتاد نباید اجازه دهند که فرایند ترک اعتیاد عزیزانشان متوقف شده و در برگزاری جلسات مشاوره یا درمان های تخصصی او وقفه ایجاد شود.
انزوا طلبی در ترک اعتیاد در دوران کرونا
همانطور که می دانیم که اعتیاد به مواد مخدر باعث بروز انزوا، اختلالات افسردگی و گوشه گیری شدید در افراد می شود. این حالت در دوران قرنطینه به دلیل گسترش بیماری کرونا می تواند تشدید شود و افراد مبتلا به اعتیاد را در معرض خطر دوچندان قرار دهد. به طور مثال افراد مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر مانند هروئین ممکن است، در تنهایی اوردوز کرده و از دسترسی به کمک های اورژانسی محروم بمانند.
به همین دلیل لازم است تا فرایند ترک اعتیاد افراد با استفاده از کمک های تخصصی مراکز ترک اعتیاد مانند کمپ ترک اعتیاد بانوان به بهترین شکل ممکن به انجام برسد. اعتیاد به مواد مخدر یکی از هولناک ترین و کشنده ترین بیماری های بالینی روحی و روانی است که افراد را در معرض خطر مرگ قرار می دهد. به همین دلیل در دریافت کمک های تخصصی برای درمان اعتیاد به هیچ وجه نمیتوان با تاخیر عمل کرد و آن را نادیده گرفت.
خطرات متوقف سازی روند درمانی چیست؟
یکی از بهترین تصمیماتی که افراد برای ترک اعتیاد در دوران کرونا می توانند بگیرند، اقدام فوری به درمان و ترک اعتیاد به مواد مخدر می باشند. باید به خاطر داشته باشیم که مسائل جاری هرگز نباید باعث تاخیر در روند درمان افراد گردد. باید بدانیم که ترک اعتیاد فرآیندی پیچیده و توأم با درد می باشد و بسیاری از افراد از آن واهمه دارند. به همین دلیل دریافت کمک های تخصصی برای تجربه یک ترک قطعی و بدون بازگشت برای عزیزانمان بسیار اهمیت دارد. از سوی دیگر باید توجه کنیم که روند درمان اعتیاد فرآیندی طولانی مدت است و افراد برای موفقیت در آن باید مراحل درمانی خود را با دقت سپری کنند.
افرادی که در رویه درمان خود عجله میکنند و تصور می کنند که به سرعت می توانند بهبودی خود را به دست آورند، به ندرت می توانند یک ترک موفق را تجربه نمایند. فرایند درمان اعتیاد کاملاً روحی و روانی است و همین امر باعث طولانی شدن روند درمان می گردد. اما بسیاری از افراد تصور می کنند که ظرف چند روز محدود می توانند بهبودی خود را به دست آورده و به زندگی عادی خود بازگردند.
اما متاسفانه باید بدانیم که فرآیند بهبودی از اعتیاد دارای شرایط و فاکتورهای مخصوص به خود است و افراد برای موفقیت در آن ناگزیر به انجام و رعایت این اصول می باشند. به همین دلیل باید بدانیم افرادی که نسبت به فرآیند درمان خود و اصول درمانی خود عجول هستند و به طور کامل از آموزشها و درمانهای روانشناختی استفاده نمی کنند، نمی توانند در فرایند بهبودی خود موفق باشند و به احتمال زیاد دچار لغزش و عود مجدد اعتیاد می شوند.
خطرات موجود در انزوا در دوران کرونا
در دوران کرونا انزوا و تنهایی برای افرادی که به تازگی مواد مخدر یا الکل را ترک کردهاند و به تازگی بهبود یافتهاند، خطرات متعددی وجود دارد. این افراد به دلیل نداشتن تجربه کافی نمی توانند با استرسها و مشکلات اجتماعی و خانوادگی به سادگی روبهرو شوند و در معرض خطر مصرف و عود مجدد بیماری قرار دارند. به همین دلیل، استفاده از کمک های تخصصی در دوران قرنطینه و انزوا، میتواند به افراد کمک کند تا فرآیند درمان را با موفقیت تجربه نمایند.
افرادی که به تازگی اعتیاد خود را متوقف کردهاند باید با استفاده از کمک های تخصصی و خدمات روانشناختی مرکز ترک اعتیاد اهواز و متخصصین حاضر در آن، فرایند درمان خود را با قدرت پیگیری کرده تا ابزارهای لازم برای ادامه روند درمان را به دست آورند.
ترک اعتیاد در دوران کرونا؛ کلام پایانی
ما در مجموعه درمانی کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با استفاده از پروتکل های درمانی و بهداشتی سعی کردهایم تا افراد را از ادامه روند درمان محروم نکنیم. در دوران کرونا و قرنطینه، فرایند درمان افراد بر اساس پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی به خوبی انجام شده است و افراد بسیاری در این دوران فرآیند درمان خود را در مراکز ترک اعتیاد همکار این مرکز درمانی ادامه دادهاند.
در این مجموعه درمان اعتیاد، کارشناسان مجرب و آموزش دیدۀ ما در مرکز اهواز کمپ به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران و ایران به افراد کمک کرده تا فرآیند بهبودی و درمان خود را با استفاده از کمک های تخصصی موجود در مراکز درمان و همچنین شرکت در جلسات درمانی به صورت حضوری و مجازی ادامه داده و به هوشیاری خود پایبند بمانند. در این مسیر ما به افراد کمک کردیم تا از استرس های موجود در فضای اجتماعی و خانوادگی با موفقیت عبور کرده و فرآیند ترک دائمی و قطعی را تجربه نمایند.
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت خدمات مشاوره روانشناسی و همچنین اخذ مشاوره ترک اعتیاد و بستری نمودن فرد معتاد در یکی از مراکز ترک اعتیاد مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
سرفراز باشید …