ترک اعتیاد بدون بستری
آنچه در این مقاله می خوانید :
حقایق ترک اعتیاد بدون بستری
ترک اعتیاد بدون بستری
جنبه جسمی بیماری اعتیاد
جنبه روانی بیماری اعتیاد
جنبه روحی بیماری اعتیاد
دارو درمانی و داروهای جایگزین
بهترین روش درمانی برای اعتیاد
روانشناسی غرب، عرفان شرق
کلام آخر
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : آیا ترک اعتیاد بدون بستری امکان پذیر است؟ حقایق ترک اعتیاد سرپایی چیست و چه عوارضی دارد؟ برای ترک اعتیاد موفقیت آمیز از چه روش هایی باید استفاده کرد و چگونه می توان در این راه موفق شد؟ آیا روشهای ترک اعتیاد بدون بستری و کمک های جمعی می تواند نتایج موفقیت آمیزی را ارائه دهد؟ در این مقاله کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیق و جامعی در رابطه با بیماری اعتیاد و ماهیت خوفناک آن سعی کرده تا در زمینه بهبودی از اعتیاد، ترک اعتیاد بدون بستری و همچنین راههای ترک اعتیاد موفقیت آمیز اطلاعاتی را در اختیار شما همراهان ارجمند قرار دهد. اگر تمایل دارید در این زمینه بیشتر بدانید لطفاً تا انتهای این مقاله را مطالعه بفرمایید.
حقایق ترک اعتیاد سرپایی
همانطور که در مقاله ماهیت بیماری اعتیاد توضیح داده شد اعتیاد یک بیماری چند بعدی و چند وجهی است که فرد را به شکل پیچیده و مخربی تحت تاثیر قرار می دهد. در نتیجه برای درمان این بیماری به متدها و روش های استانداردی که به طور همزمان بر چندین جنبه بیماری فرد تمرکز دارد، نیاز است. بسیاری از افراد که درگیر اعتیاد به انواع مواد اعتیاد آور و یا محرک هستند، تصور می کنند که اعتیاد یک پدیده جسمی است و به دلایل جسمی و فیزیکی مجبور هستند به اعتیاد خود ادامه دهند اما، حقیقت چیز دیگری است که در این مقاله به توضیح و تشریح آن خواهیم پرداخت.
آیا ترک اعتیاد بدون بستری امکانپذیر است؟
برای پاسخ به این پرسش و برای آنکه بتوانیم پاسخی دقیق و روشن بدهیم باید ابتدا در مورد ماهیت بیماری اعتیاد، عوارض و علائم آن بیشتر بدانیم. باید بدانید که اعتیاد یک بیماری پیشرونده است که از چندین جنبه مختلف فرد را تحت تاثیر قرار داده و زندگی او را به انحطاط و نیستی می کشاند. اما اعتیاد چیست و چگونه زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد؟ می توان گفت که اعتیاد یک بیماری مرموز، کشنده و پیشرونده است که فرد را از لحاظ احساسی، روحی، روانی و جسمانی به انحطاط و نیستی می کشاند.
برای توضیح بیشتر می توان گفت که اعتیاد یک نیروی مخرب و کشنده در وجود فرد است که او را از جنبه های مختلف تحت تاثیر قرار داده و زندگی را از اداره و کنترل او خارج میکند. در مورد اعتیاد میتوان گفت که این بیماری یک ناخوشی چند وجهی است که برای شناخت دقیق آن نیاز به آگاهی گسترده است. مهمترین جنبه هایی که اعتیاد، عوارض و علائم خود را بر آن تحمیل می کند عبارتند از :
- جنبه جسمی
- جنبه روانی
- جنبه روحانی
اما هرکدام از این جنبه ها دارای علائم و نشانه هایی است که بیماری اعتیاد آن را به ورطه نیستی می کشاند. هنگامی که به زندگی افراد مبتلا به این بیماری نگاه میکنیم، متوجه میشویم که بارها و بارها قصد ترک اعتیاد را داشتهاند اما، همیشه با نتایج معکوس کننده ای روبرو شدهاند و صادقانه ترین تلاش های آنها بی نتیجه و بی ثمر مانده است.
نیروی مخرب اعتیاد
اعتیاد به سادگی یک نیروی کشنده و مخرب است که توان زیادی برای به انحطاط کشاندن زندگی افراد دارد. در نتیجه باید بدانیم که برای روبرویی و مقابله با این بیماری هولناک به هیچ وجه روش های غیر استاندارد و تکبعدی مانند ترک اعتیاد بدون بستری که از پشتیبانی های روحی و روانی مناسب برخوردار نیستند نمی توان انتظار نتایج قابل قبول را داشت. در ادامه به تشریح و توضیح بیشتر بیماری اعتیاد خواهیم پرداخت تا با جدیت موضوع آشنا شویم. اگر در مورد بیماری اعتیاد به اندازه کافی آگاهی به دست آوریم، برای مقابله و روبرویی با آن نیز می توانیم تصمیمات بهتری را اتخاذ نماییم.
۱. ترک اعتیاد بدون بستری؛ جنبه جسمی بیماری اعتیاد
همانطور که پیشتر در مقاله مفهوم بیماری اعتیاد توضیح داده شد که اعتیاد یک بیماری چندبعدی است که تنها بخش کوچکی از آن مربوط به مسائل جسمی است. اما این موضوع ممکن است باعث شود که جنبه جسمی بیماری اعتیاد را نادیده بگیریم و تصور کنیم که به سادگی میتوان با آن روبرو شد. متاسفانه بسیاری از افراد و حتی برخی از متخصصین اعتیاد نیز از آگاهی های لازم و دانش کافی برای رویارویی با بیماری اعتیاد برخوردار نیستند. بسیاری اوقات تصور شده است که فرد برای درمان اعتیاد کافیست که قطع مصرف کند و با این کار و به روش ترک اعتیاد بدون بستری میتواند به اعتیاد خود پایان بخشد در صورتی که اعتیاد دارای چندین بعد مختلف و پیچیده است و برای بهبودی از آن لازم است افراد به شکل پیوسته و تخصصی از کمکهای مناسب برخوردار شوند تا بتوانند با این مسئله و ناخوشی هولناک روبهرو گردند.
اما جنبه جسمی بیماری اعتیاد شامل بخش های مختلفی است که یکی از مهمترین آنها آلرژی و پدیده ویار می باشد. آلرژی به مواد مخدر یا الکل یکی از اولین نشانه های وجود بیماری اعتیاد در فرد است. از بسیاری از افراد در اروپا که الکل مصرف میکنند تنها بخش کوچکی از آنها، معتاد به الکل می گردند که حدود ۶ درصد کل افراد می باشد. اما آن ۶ درصد چرا و به چه دلیلی به الکل اعتیاد پیدا می کنند؟ افرادی که دارای بیماری اعتیاد هستند از لحاظ شیمیایی تفاوتهایی دارند و بدن آنها نسبت به مواد مخدر یا الکل واکنشهای متفاوتی نشان میدهد. در چنین حالتی افراد پس از آنکه از مخدر یا الکل استفاده میکنند دچار نوعی ویار و اشتهای سیری ناپذیر میشوند و بدن آنها نمیتواند در مقابل وسوسه مصرف اشتهای آن مقاومت کرده و کنترل مصرف از دست این گونه افراد خارج می گردد.
اشتهای سیری ناپذیر؛ ترک اعتیاد بدون بستری
اشتهای سیریناپذیر و نیاز دائمی بدن فرد معتاد به الکل یا مواد مخدر اجازه نمی دهد تا به عواقب و نتایج مخرب اعتیاد خود بیندیشد. این حالت بیمار گونه در افراد معتاد یکی از مشخصه های بارز اعتیاد است که در زمان درمان و بهبودی باید به آن توجه شود و برای متوقف سازی آن از روشهای درست و استاندارد استفاده شود، نه از روش ترک اعتیاد بدون بستری که فرد با دنیایی از مشکلات تنها می ماند. در همین رابطه نکات بسیاری وجود دارد که فرد در هنگام بهبودی از اعتیاد باید آنها را مد نظر قرار دهد که اگر هر کدام از این نکات نادیده گرفته شود منجر به نتایج مخربی خواهد شد و فرد نمی تواند بهبودی خود را ادامه دهد.
اما هنگامی که یک فرد تصمیم میگیرد قطع مصرف کرده و بهبودی خود را از اعتیاد شروع کند باید بر اساس متد های درمانی مناسبی اقدام نماید تا بتواند در این مسیر موفق گردد. استفاده از روشهای سرپایی که در آن از دارو درمانی و یا متدهای غیر استاندارد دیگر مانند ترک اعتیاد بدون بستری استفاده میشود نتایج موثری بدست نخواهد آمد. نکته مهم در رابطه با بهبودی از اعتیاد این است که اعتیاد به هیچ وجه تنها یک بیماری جسمی نیست و نمی توان آن را به عنوان یک بیماری جسمی صرف در نظر گرفت.
در نتیجه درمان های سرپایی و استفاده از مراکز درمانی که تنها با مشاوره و دارو سعی می کنند به فرد معتاد کمک کنند هرگز مفید فایده نخواهند بود. در حقیقت استفاده از کمک ها و پشتیبانی های روحی و روانی مداوم در روند درمانی افراد از اعتیاد یکی از مهمترین نکاتی است که باید مدنظر قرار گیرد و افراد برای انتخاب روش درست برای ترک اعتیاد باید این مسئله را مد نظر قرار دهند.
۲. جنبه روانی بیماری اعتیاد
پس از آشنایی مختصری که با جنبه جسمی اعتیاد داشتیم، با یکی از پیچیده ترین ابعاد بیماری اعتیاد روبرو خواهیم شد. مشکلات روانی و اختلالات شخصیتی فرد باعث می شود تا روند درمان اعتیاد بسیار سخت و پیچیده شود. هنگامی که یک فرد تصمیم میگیرد مواد مخدر را متوقف کند، پس از سالها تخریب که از جانب اعتیاد به او، روان و زندگیاش تحمیل شده، روند درمانی می تواند بسیار پیچیده و دردناک باشد. در حقیقت اعتیاد یک بیماری است که درمان قطعی ندارد و تا کنون درمان قطعی برای این بیماری هولناک پیدا نشده است. در حقیقت می توان گفت که بیماری اعتیاد یک ناخوشی مزمن و لاعلاج است که فرد برای متوقف سازی و بهبودی از آن نیاز به پشتیبانیهای دائمی روحی، روانی و عاطفی دارد.
اعتیاد یک روند جمعی
در چنین حالتی استفاده از روش ترک اعتیاد بدون بستری تقریباً بی معنی است و فرد هرگز بدون کمکهای بلاعوض و عاشقانه نمی توانند درمان خود را ادامه دهد. به همین دلیل است که رفت و آمد افراد معتاد به مراکز درمان سرپایی یا مشاورین اعتیاد هرگز پایان نمی یابد و افراد نمی توانند به بهبودی و درمان خود برسند. روند درمانی افراد به شکلی است که به صورت روزانه باید از پشتیبانی های روحی، روانی و عاطفی برخوردار شوند در غیر این صورت یک فرد معتاد نمی تواند با مشکلات روانی، عاطفی و شخصیتی خود به تنهایی و در انزوا روبرو شود.
در رابطه با این مسئله میتوان گفت که بهبودی از اعتیاد یک روند جمعی است و افراد بدون کمک های جمعی و انرژی زیادی که از جمع حاصل می شود نمی تواند به تنهایی با اعتیاد روبرو شود. اگر به دنبال درمان اعتیاد خود هستید باید بدانید که نیروی فردی شما به هیچ وجه قادر به رویارویی با نیروی مخرب اعتیاد نیست و با چند جلسه کوتاه مدت چند دقیقه ای در هفته نمیتوانید بر آن فائق شوید.
مهمترین مشکلات روانی در اعتیاد
جنبه روانی بیماری اعتیاد دارای عوارض و علائم هولناکی است که تنها یک فرد معتاد که سالها با آن درگیر بوده است می تواند آن را درک نماید. برخی از این عوارض عبارتند از :
- اضطراب دائمی
- توهم شنیداری و دیداری
- وسوسه و اشتهای مصرف دائمی
- ترس و خلاء روانی
- احساس پوچی حاد
- احساس تنهایی روانی و عاطفی
- انحرافات فکری معتادگونه عمیق
- خلا روانی و عاطفی
همانطور که در لیست بالا مشاهده می کنید هنگامی که یک فرد قطع مصرف میکند با حجمه هایی از حملات خوفناک روبرو می شود. احساسات آزاردهنده به حدی است که فرد بدون کمک های جمعی و پشتیبانی های روحی و عاطفی قدرتمند نمیتواند با این دردها روبرو شود. اگر به دنبال راه حلی برای اعتیاد خود هستید به طور قطع استفاده از مراکز درمان سراپایی و روش ترک اعتیاد بدون بستری جوابگوی شما نخواهد بود و گزینه مناسبی برای شما نمی باشد.
مشکلات روانی و اختلالات شخصیتی همراه با اعتیاد بهصورت موازی باعث میشوند تا افراد نتوانند در مقابل نیروی مخرب اعتیاد مقاومت کرده و اعتیاد خود را متوقف کنند. در چنین حالتی استفاده از روشهای بهبودی و درمان جمعی و استفاده از کمک ها و پشتیبانی های آزموده شده و البته بلاعوض میتواند بسیار کارآمد بوده و به فرد کمک نماید تا روند درمانی خود را ادامه دهد.
ترک اعتیاد بدون بستری؛ اعتیاد یک نیروی مخرب کشنده
اعتیاد یک نیروی مخرب کشنده است که فرد را به شکل پیچیده ای تحت تاثیر خود قرار می دهد. به همین دلیل افراد نمی توانند در تنهایی به بهبودی برسند و برای موفقیت به طور قطع به کمکهای جمعی نیاز دارند. در نتیجه لازم است تا برای موفقیت در روند درمانی اعتیاد از یک روش استاندارد و جمع محور کمک گرفته شود. در چنین حالتی استفاده از مراکز درمان میان مدت مانند کمپ ترک اعتیاد در اهواز که به فرد این امکان را می دهد تا در یک محیط درمانی قرار بگیرد و برای یک مدت نسبتاً طولانی از آموزشها و کمکهای جمعی برخوردار شود و همچنین بیاموزد که چگونه با حالات دردناک خود از لحاظ روانی، روحی و جسمی روبهرو شود. در همین رابطه استفاده از مراکز ترک اعتیاد میتواند به افراد نیروی لازم کمکی را برای مواجهه با دردهای عاطفی و روحی انتقال دهد و شرایطی را فراهم آورد تا آنها بتوانند به درمان و بهبودی خود ادامه دهند.
۳. جنبه روحی بیماری اعتیاد
اما جنبه روحی بیماری اعتیاد یکی دیگر از بخش های مهم در روند بهبودی افراد است. در حقیقت بدون در نظر گرفتن ابعاد اعتیاد و پرداختن به آن و انتقال آگاهی و بهبودی به فرد در رابطه با آنها نمی توان انتظار داشت که فردی بتواند با اعتیاد خود روبرو شده و آن را متوقف سازد. نکته مهم در رابطه با اعتیاد این است که بیماری اعتیاد یک بیماری لاعلاج و مزمن است که حالت پیش روندگی دارد.
حتی هنگامی که فرد مصرف مواد مخدر را نیز متوقف می کند نیز در حال پیشروی است. با این مشخصات میتوان نتیجه گرفت که بهبودی از اعتیاد به هیچ وجه یک پدیده فردی نیست و فرد برای بهبودی و درمان خود نیاز به کمک های گسترده جمعی دارد. اما همانطور که بیشتر توضیح داده شد اعتیاد از لحاظ روحی و روانی بیشترین آثار تخریبی خود را بر فرد وارد میکند که برخی از آنها عبارتند از:
- احساس تنهایی شدید روحی
- عدم احساس تعلق
- خلاء معنوی و روحی
- احساس پوچی مزمن و پیشرونده
- دردهای روحی و عاطفی شدید
- فقر معنوی شدید
اما اینها تنها بخشی از مشکلات روحی است که یک فرد با آن روبرو خواهد بود. نکته مهم در رابطه با این عوارض این است که هنگامی که فرد قطع مصرف می کند و تصمیم می گیرد که اعتیاد خود را متوقف سازد تمامی این حالات و دردهای روحی به طور ناگهانی بر فرد مستولی شده و حالات دردناک پیچیده ای را برای او از لحاظ روانی، روحی و جسمی ایجاد می کند.
ترک اعتیاد بدون بستری؛ هجوم احساسات منفی
آیا با وجود این مشکلات فرد می تواند به تنهایی با آنها روبرو شود؟ با استفاده از روش ترک اعتیاد بدون بستری می توان انتظار داشت که فرد بتواند بهبودی موفقیتآمیزی را تجربه نماید؟ به طور حتم پاسخ به این سوالات منفی خواهد بود. افرادی که سعی می کنند در خانه ترک کنند و با استفاده از روش های ترک اعتیاد در خانه و مراکز درمان سرپایی اقدام به ترک اعتیاد نمایند، هرگز نمی توانند در روند درمانی خود موفق باشند. درمان اعتیاد یک موضوع پیچیده تخصصی است که تنها با کمک های گسترده جمعی می توان به آن دست یافت. هنگامی که یک فرد با هجمه عظیمی از احساسات و عواطف آزاردهنده روبرو می شود به طور یقین نمی تواند به تنهایی با آنها روبرو گردد.
به همین دلیل درمان اعتیاد پیچیده و ناممکن به نظر می رسد. در حقیقت افراد معتاد در تنهایی محکوم به فنا هستند و نمیتوانند با نیروی عظیم و مخرب اعتیاد روبهرو شوند مگر آنکه از کمک های تخصصی جمعی که میتواند با نیروی اعتیاد روبرو شود، کمک بگیرند. هنگامی که افراد با ماهیت بیماری اعتیاد روبرو می شوند می توانند به حقایق ترک اعتیاد سرپایی پی ببرند و متوجه شوند چرا این روشهای موقتی و انفرادی نمیتواند به آنها در روند درمان کمک نماید.
دارو درمانی و داروهای جایگزین
در همین رابطه استفاده از دارو درمانی و داروهای جایگزین به هیچ وجه نمی تواند پاسخگوی افراد برای رسیدن به بهبودی باشد. زیرا مصرف مواد مخدر به هرگونه و یا در هر شکلی برای فرد معتاد با آلرژی شدید جسمی و روانی کاملاً ممنوع می باشد و مصرف هرگونه آن چه به صورت نسخه ای و غیره کاملا مخرب و ضد روند درمانی می باشد. در حقیقت با مصرف داروهای جایگزین اعتیاد در وجود فرد شعله ور باقی می ماند.
افراد معتاد به هیچ وجه نمیتوانند هیچ نمونه داروی مخدر یا الکل مصرف نمایند. این حقیقت که افراد معتاد با جایگزینی متادون میتوانند به بهبودی خود برسند کاملاً غیر واقع بینانه و ناصحیح است. افراد معتاد برای رسیدن به بهبودی از اعتیاد لازم دارند تا مصرف مواد مخدر را به طور کامل قطع نمایند و با استفاده از متدهای درمانی و روان درمانی مانند جلسات ۱۲ گانه و کمک ها و پشتیبانی های بی دریغ افراد آن گروهها به بهبودی خود بپردازند و با قدرت و به صورت روزانه آن را ادامه داده تا به موفقیت برسند.
معرفی بهترین روش ترک اعتیاد
اما اکنون که با مشکلات و معضلات بیماری اعتیاد و روش ترک اعتیاد بدون بستری آشنا شدیم بهتر است به درمان و بهبودی از آن نیز بپردازیم. اما سوالات زیادی در این رابطه وجود دارد که آیا واقعاً روشی وجود دارد که بتواند به فرد معتاد کمک کرده تا مصرف مواد مخدر از هر نوع و شکل را به طور کامل از زندگی خود بیرون کرده و متوقف نماید؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت به طور قطع روشی وجود دارد که میتواند با نیروی مخرب اعتیاد مقابله کرده و آن را در نقطه ای از فعالیت باز دارد. در حقیقت پاسخ به این سوال که حقایق ترک اعتیاد سرپایی را بازگو می کند، این است که برای روبرویی با اعتیاد باید از نیروی جمعی استفاده کرد.
حتی بهترین متخصصین اعتیاد نیز به تنهایی نمی توانند به یک فرد معتاد و مشکلات ناشی از بیماری اش کمک نمایند. اکنون که این نوشته در دست تهیه است، حدود ۸۰ سال است که افراد به دلیل اعتیاد لازم نیست بمیرند. اعتیاد در طول تاریخ با بشر همراه بوده و همیشه نتایج بسیار وخیم و مرگباری را بر انسان تحمیل کرده است. اما از حدود ۸۰ سال پیش و با شکل گیری جلسات دوازده قدمی و یا همان الکلی های گمنام جریانی آغاز شد که کمک کرد افراد به کمک یکدیگر بتوانند اعتیاد را از فعالیت باز دارند و به زندگی دوباره خود دست پیدا کنند.
ترک اعتیاد بدون بستری؛ جلسات دوازده قدمی
در همین رابطه مهمترین اصل در جلسات ۱۲ قدمی استفاده از نیروی جمعی می باشد زیرا، ما به خوبی میدانیم که نیروی اعتیاد به قدری سهمگین و مخرب است که فرد به تنهایی نمیتواند با آن روبرو شود. در نتیجه استفاده از متد های درمانی ترک اعتیاد بدون بستری و مراکز مشاوره و کلینیک های درمانی سرپایی و یا ترک اعتیاد در خانه به هیچ عنوان پاسخگوی افراد نخواهند بود و هیچ نتیجه ای از این روشها حاصل نخواهد شد.
استفاده از خرد جمعی و همچنین اصول دوازده قدمی و کمک های تخصصی و روان درمانی دیگر که به عنوان مکملی برای روشهای درمانی ۱۲ قدم مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند مانند یک پکیج درمانی به فرد کمک کرده تا با حالات وخیم و درناک درونی، روحی و عاطفی خود روبرو شده و به سلامت این حالات را پشت سر گذاشته و به زندگی سالم و موفق گذشته خود دست یابد. هنگامی که افراد در کنار یکدیگر جمع می شوند تا در مورد اعتیاد به یکدیگر کمک نمایند، نیروی عظیم و مثبت در مقابل نیروی فردی اعتیاد ایجاد میشود که میتواند به افراد کمک کرده تا حالات، وسوسهها و دردهای عاطفی درونی خود را مدیریت کرده و از آنها به سلامت بگذرند.
روانشناسی غرب، عرفان شرق
در همین رابطه میتوان گفت که جلسات دوازده قدمی و گروه درمانی ۱۲ قدم با استفاده از روانشناسی غرب و همچنین ادغام آن با عرفان شرق توانسته است کمبودهای روانی و معنوی افراد برای رویارویی با مشکلات اعتیاد را فراهم آورده و با استفاده از کمک های مداوم جمعی به افراد کمک نمایند تا بدون پرداخت هزینه های گزاف درمانی به یکدیگر کمک کرده تا به درمان و بهبودی خود دست یابند.
نکته مهم در این رابطه این است که اعتیاد یک بیماری لاعلاج است و افراد معتاد برای تداوم بهبودی خود نیاز دارند تا به صورت روزانه و مداوم در رابطه با اعتیاد و بیماری خود کمک بگیرند. در نتیجه استفاده از متدهای سرپایی مانند ترک اعتیاد بدون بستری نمیتواند به آنها در این مسیر کمک کرده زیرا هزینههای گزافی که در این راه وجود دارد اجازه نمیدهد تا فردی که سالها تخریب اعتیاد را تجربه کرده است از کمک های درمانی بیشتر برخوردار شود.
کلام آخر
آنچه در این مقاله توضیح داده شد در رابطه با ماهیت بیماری اعتیاد و همچنین روش ترک اعتیاد بدون بستری بوده است. در ادامه به آنچه که میتواند به افراد کمک کند تا با نیروی مخرب اعتیاد روبرو شوند صحبت شد. ترک اعتیاد سرپایی یکی از روشهایی است که در سالهای اخیر مرسوم شده است اما این روش به هیچ وجه کارایی ندارد زیرا اعتیاد همانطور که توضیح داده شد یک بیماری چند وجهی قدرتمند است که برای درمان و بهبودی از آن نیاز به کمک های گسترده جمعی وجود دارد.
افرادی که سعی می کنند از ترک اعتیاد سرپایی استفاده کنند به طور حتم نتیجه نخواهند گرفت و زمان و انرژی خود را با داروهای جایگزین و متد های غیر استاندارد و بینتیجه تلف میکنند. اعتیاد یک بیماری پیش رونده است و برای فائق آمدن بر آن لازم است تا کمکهای ویژهای وجود داشته باشد. در نتیجه لازم است بر اساس ماهیت بیماری اعتیاد از متدها و روندهای درمانی استفاده شود که جمع محور هستند و از متدهای درمانی که فرد با مشکلات خود در تنهایی روبرو می شود باید پرهیز کرد. افراد معتاد در تنهایی محکوم به فنا هستند. هیچ فرد و متخصصی وجود ندارد که بتواند به تنهایی و با مشاوره های فردی به معتاد کمک کند تا با نیروی عظیم اعتیاد که کاملاً کشنده و غیرقابل مهار است روبرو شود. واقعیت مهم این است که کمک های فردی نمی تواند پاسخگوی افراد برای روبروی با بیماری اعتیاد باشد.
سوالات متداول
[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”۱. آیا روش ترک اعتیاد بدون بستری می تواند موثر باشد؟” answer-0=”متاسفانه به هیچ وجه. از آنجا که اعتیاد یک بیماری چند وجهی است و افراد را از لحاظ روانی و روحی به شدت مبتلا و آلوده می کند، برای درمان و متوقف سازی آن به روش های ترکیبی و استاندارد بستری نیاز است. در مورد اعتیاد به مواد محرک این موضوع تشدید شده و افراد بدون بستری در کمپ ترک اعتیاد به هیچ وجه نمی توانند اعتیادشان را متوقف سازند.” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”۲. آیا وبسایت هایی که ترک اعتیاد تلفنی را تبلیغ می کنند، دارای صلاحیت درمانی هستند؟” answer-1=”به طور یقین خیر. وبسایت هایی که تنها با مشاوره تلفنی و روش های غیر بستری سعی در جذب افراد دارند، به هیچ وجه نمی توانند به افراد مبتلا به اعتیاد کمک کنند و تنها زمان و پول افراد را هدر می دهند. این روش های غیر اصولی که توسط برخی وبسایت های مشاوره ای تبلیغ می شوند، تنها یک منبع مالی برای صاحبانشان هستند. افراد در بند اعتیاد به هیچ وجه با دریافت مشاوره تلفنی نمی توانند اعتیاد خود را متوقف کنند. در نتیجه افراد باید از اینگونه وبسایت ها که به ارائه مشاوره تلفنی برای ترک اعتیاد مشغول هستند، جدا دوری گزینند.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]
عزیزان و همراهان ارجمند برای دریافت مشاوره روانشناسی و اخذ مشاوره ترک اعتیاد در زمینه بستری نمودن و ترک اعتیاد فرد معتاد در یکی از مراکز ترک اعتیاد همکار مرکز مشاوره روانشناسی اهواز کمپ لطفاً با مشاورین مرکز تماس حاصل فرمایید.
سرفراز باشید …
سلام. من مقالاتی رو که گفتین خوندم ولی واقعا نمی دونم باید چیکار کنم. در عذابم و خیلی خسته شدم. لطفا کمکم کنید و بگید برای ترک چکار باید بکنم. ممنون میشم.
با درود مجدد.
مجید گرامی همانطور که در مقاله علائم بیماری اعتیاد مطالعه کردید احتمالا متوجه شدید که اعتیاد بیماری پیشروند کشنده و مرموز هست که کاملا چند وجهی هست. در این مقاله نیز توضیح داده ایم که برای بهبودی از اعتیاد لازم هست که فرد معتاد به مواد مخدر اعتیاد آور یا اعتیادهای رفتاری دیگر از کمک روحی، روانی و البته جسمی برخوردار شود تا بتواند با نیروی مخرب اعتیاد روبرو شود. در این راه فرد معتاد به کمک های تخصصی مداوم نیاز داره و باید حتما از پشتیبانی های عاطفی موثر استفاده کنه که بتونه در این مسیر پیچیده به حرکت خودش ادامه بده.
برای پاسخ صریح به شما در این زمینه باید عرض کنیم که اعتیاد به هیچ وچه درمان قطعی ندارد و فرد برای درمان به پروسه بهبودی چند وجهی و چند گرهی نیاز داره. در این راه درمانهای سرپایی نمی توانند به شما کمک کنند تا رهایی از اعتیاد را به طور کامل تجربه نمایید. در نتیجه لازم است تا در یکی از مراکز همکار اهواز کمپ مانند کمپ ترک اعتیاد اهواز گلستان بستری شوید و از کمک های تخصصی این مرکز درمانی استفاده نمایید.
مراکز دیگری که می توانید در آنها بستری شوید شامل :
بهترین کمپ ترک اعتیاد در اهواز
کمپ ترک اعتیاد ادهم اهواز
سرفراز و پیروز باشید…
سلام. لطفا در مورد روش های ترک اعتیاد بیشتر توضیح بدید. من سالهاست که از متادون استفاده می کنم و چندین بار سعی کرده ام که ترک کنم ولی هنوز موفق نشدم. آیا روشی برای ترک اعتیاد کامل و بدون مصرف دارو هم وجود داره. ممنون میشم جواب بدید.
با درود مجید گرامی
از اینکه به ما اعتماد کرده اید و در مورد مشکلتان با ما صحبت کنید بسیار خوشحالیم. برای پاسخ به سوالتان باید عرض کنیم که مقالات بسیاری در وبسایت کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ وجود دارد که شما می توانید از آنها برای آگاهی بیشتر در مورد ماهیت بیماری اعتیاد و همچنین روش های ترک اعتیاد استفاده نمایید. لطفا ابتدا مقالات کاملی را که در رابطه با اعتیاد در وبسایت قرار داده ایم مطالعه بفرمایید. سپس در مورد مشکلتان مجددا سوال بپرسید تا برایتان بیشتر توضیح دهیم.
پیروز و تندرست باشید…
سلام و خسته نباشی. آیا روند درمان افراد در روش ترک اعتیاد سرپایی می تواند موثر باشد یا خیر؟ برای استفاده از این روش درمانی پیشنهاد شما چیست؟ ممنونم برای راهنمایی و مشاوره تان.
با سلام بانو تهمینه.
همانطور که در مقاله ترک اعتیاد سرپایی توضیح داده شد روش درمان اعتیاد بر اساس ماهیت بیماری اعتیاد و آنچه در مفهوم بیماری اعتیاد وجود دارد، روش درمان این ناخوشی روحی و روانی کاملا تخصصی و با استفاده از متدهای درمانی آزموده شده می باشد.
برای بهبودی از اعتیاد حتما باید از روش های درمان گروهی و با استفاده از قدم های دوازده گانه بهبودی از اعتیاد را بدست آورد. به طور یقین اعتیاد یک بیماری چندوجهی است که درمان آن به متدهای درمانی موازی و چندگانه نیاز دارد. در صورتی که فردی تنها بر یک جنبه از اعتیاد تمرکز نماید نمی تواند به شکل مناسب و موثر با این ناخوشی روبرو گردد و به طور حتم دچار شکست خواهد شد.
برای بهبودی از اعتیاد باید فرد از کمک های افراد زبده و متخصص اعتیاد استفاده نماید و در این مسیر به پشتیبانی های موثر و مداوم روحی و عاطفی نیاز دارد.
امیدواریم پاسختان را دریافت کرده باشید.
مطالب وبسایتتون بسیار مفید و با ارزش است و به بسیاری افراد می تونه کمک کند. لطفا به کارتون با قدرت ادامه بدید و از کمک به افراد و خانواده های معتاد خسته نشید. وبسایت اهواز کمپ یکی از بهترین وبسایت های ترک اعتیاد است و من همیشه از اطلاعات این وبسایت استفاده میکنم. خواهری دارم که مبتلا به اعتیاد است و چند بار تا الان سعی کرده ترک کنه ولی نتونسته. شیشه مصرف می کنه و ۲۵ ساله هست. محبت کنید راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
سلام. آیا واقعا از روش های ترک اعتیاد سریع میتونم برای ترک اعتیاد استفاده کنم؟ من بارها پیش دکترهای اعصاب و روان و کلینیک های ترک اعتیاد سرپایی رفتم ولی هیچ وقت نتیجه نگرفتم. لطفا بگید چکار کنم؟
با سلام. از اطلاعات جامعی که رابطه با روش های ترک اعتیاد دادید ممنونم. لطفا در مورد بهترین روش های ترک اعتیاد و همچنین تاثیر آنها توضیح بدید. من چندین بار از روش های ترک اعتیاد سریع و تصفیه خون استفاده کرده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام. ممنون میشم توضیح بدید.
سلام. برای ترک شیره و تریاک بهترین روش برای ترک اعتیاد کدام روش هست. حدود ۱۰ سال هست که به تریاک و شیره اعتیاد دارم. ولی به دلیل مشغله زیاد نمی تونم ترک کنم. از کمکتون ممنونم
سلام و خسته نباشید. آیا ترک اعتیاد فوق سریع روش مناسبی برای ترک اعتیاد هست؟ من چندین بار تا الان سعی کردم که ترک کنم ولی هربار مجددا مصرف کردم. لطفا راهنمایی کنید.