آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد
آنچه در این مقاله می خوانید:
کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، مرکز ترک اعتیاد اهواز کمپ : مهمترین آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد چیست و دارای چه ویژگی هایی می باشد؟ برجستهترین فواید و عوارض آمپول ترک اعتیاد چیست؟ افرادی که دچار بیماری اعتیاد هستند و برای ترک اعتیاد خود اقدام می کنند، می بایست از جنبه های مختلف جسمی، روانی و روحی تقویت شده و با استفاده از کمک های تخصصی روانشناختی و پزشکی برای ترک اعتیاد خود اقدام نمایند. همانطور که توضیح داده شد، اعتیاد یک بیماری چند وجهی روحی و روانی است که فرد بیمار را به شدت تحلیل می برد.
فرد معتاد باید برای بازیابی قوای جسمی و روحی خود هم به حمایت های خانواده و اطرافیان نیاز دارد و هم به داروهای تقویتی که برای احیای قوای جسمی مورد استفاده قرار می گیرند. در همین رابطه، کارشناسان و متخصصین ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با ارائه اطلاعات دقیق در رابطه با فواید و عوارض آمپول ترک اعتیاد سعی کرده اند تا مطالب مختلفی را در اختیار شما همراهان ارجمند قرار دهند. هر آمپول تقویتی مکانیسم اثر متفاوتی بر بدن دارد و حتی ممکن است عوارض جانبی مختلفی نیز داشته باشد. بر همین اساس، باید درباره فواید و عوارض آمپول تقویتی اطلاعات کافی داشته باشید تا از عوارض آنها دور بمانید.
استفاده از آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد
آمپول های تقویتی دارای انواع مختلفی هستند. نالوکسان و نوروبیون از انواع آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد هستند که بیشتر از سایر دارو مورد استفاده قرار می گیرند. اما باید توجه داشته باشید که تمام داروها در کنار مزایای که دارند، عوارض جانبی نیز دارند. به همین، هرگز بدون تجویز پزشک و به صورت خودسرانه نباید برای مصرف آنها اقدام نمایید. برخی از افراد نیز با درمان های سرپایی میتوانند مشکل خود را حل کنند؛ بنابراین در کنار سایر درمانهای رواشناختی مانند روانکاوی اعتیاد، روان درمانی، درمان شناختی رفتاری و ماتریکس و استفاده از مشاوره متخصصان، مصرف دارو و آمپولهای تقویتی برای ترک اعتیاد بسیار ضروری می باشد.
برخی از آمپول های تقویتی به خاطر این که موجب بازگشت قوای از دست رفته فرد معتاد میشوند، در درمان سم زدایی مورد استفاده قرار می گیرند و اگر تجویز آن ها توسط پزشک متخصص انجام شود، تأثیر به سزایی در پیشبرد پروسه درمان خواهند داشت. بر همین اساس، دقت داشته باشید که این داروها چه به صورت خوراکی یا تزریقی مصرف شوند، علیرغم فواید مختلف و کمک به روند درمان فرد معتاد ممکن است عوارض سوئی نیز داشته باشند. در ادامه به معرفی و تشریح بیشتر آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد خواهیم پرداخت تا شما را با جزئیات بیشتر آنها آشنا نماییم.
- آمپول نالوکسان
- آمپول نوروبیون
۱. آمپول نالوکسان
از انواع مختلف آمپول های تقویتی که برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرند، آمپول نالوکسان است. این دارو به صورت قرص نیز در بازار موجود است اما در اصل از آمپول نالوکسان برای درمان افرادی استفاده میشود که بیش از حد مواد مصرف کرده اند و یا به اصطلاح اوردوز کرده اند. عملکرد این دارو به گونهای است که از تأثیر مواد مخدر بر روی گیرنده های مغز جلوگیری بعمل می آورد. از این دارو برای افرادی که اعتیاد به مواد اعتیاد آور داشته اند استفاده می شود. مهمترین این داروها عبارتند از:
با استفاده از این دارو پزشکان می تواند برای نجات بیمارانی که اوردوز کرده اند اقدام کنند و زمان مورد نیاز برای احیای فرد را بدست آورند. اما این دارو دارای عوارض نیز می باشد و می تواند باعث ایجاد سندروم محرومیت و خماری در فرد معتاد شود و تمایل به مصرف مواد پیدا کند. بر همین اساس، هرگز از این دارو به صورت خودسرانه استفاده نکنید تا از عوارض آن دور بمانید. فرد معتاد باید در مراکز ترک اعتیاد استاندارد و معتبر بستری شود و تحت نظارت متخصصین برای ترک اعتیاد خود اقدام کند. برخی از مهمترین عوارض این دارو عبارتند از:
- تهوع
- بی اشتهایی
- استفراغ
- تغییر فشار خون
- اختلال در تمرکز
اشاره نمود که البته در هر فرد با شدت و حدت متفاوتی بروز می کند.
۲. آمپول نوروبیون؛ آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد
یکی دیگر از انواع آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد آمپول نوروبیون است که ترکیبی از ویتامین های گروه B می باشد. این آمپول نیز برای کمک به سم زدایی در طول دوره درمان فرد معتاد تجویز می شود و باعث ایجاد سلولهای خونی جدید و بهبود پیدا کردن سیستم گوارش میگردد. این دارو به فرد کمک می کند تا انرژی خود را بازیابی کرده و احساس نیاز به مصرف مجدد مواد مخدر را از دست بدهد. اما باید توجه داشته باشید که این دارو نیز دارای عوارض می باشد که مهمترین آنها بروز آلرژی و خارش پوست بدن باشد یا تغییر رنگ ادرار فرد به رنگ زرد فسفری می باشد.
اما به طور کلی ویتامین B جزء ویتامین های محلول در آب است و اگر میزان آن در بدن اضافی باشد به راحتی از طریق ادرار دفع میشود و عوارض چندانی برای بیمار نخواهد داشت. اگرچه ویتامین B قند اضافی بدن را به انرژی تبدیل می کند و موجب سلامت مغز می شود، اما در نهایت مصرف آن بدون نسخه پزشک ممنوع است. درمان و نگهداری از افرادی که به بیماری اعتیاد مبتلا شده اند از جمله دشوار ترین خدمات پزشکی است که نیاز به کادر متخصص و پرسنل دور دیده دارد. در همین رابطه، کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ با برخورداری از تیم های متخصص درمانی و با همکاری بهترین مراکز ترک اعتیاد کشور آماده است تا به شما و عزیزانتان کمک نماید.
داروهای تقویتی؛ آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد
یکی از راه هایی که برای ترک اعتیاد وجود دارد، استفاده از داروهای تقویتی است. در این روش فرد برای ترک اعتیاد از داروهای تقویتی به عنوان جایگزینی برای مواد مخدر استفاده می کند. اما باید دقت داشته باشید که برخی از داروهای ترک اعتیاد نیز فقط می توانند عوارض جانبی ناشی از ترک اعتیاد را کاهش دهند و علائم محرومیت مانند درد جسمانی، بی خوابی، تغییر خلق و خوی را کاهش نمی دهند. اما به طور کلی، باید در مصرف این داروها جانب احتیاط را رعایت کرد، زیرا با مصرف خود سرانه و بدون نظارت و تجویز پزشک این داروها می توانند باعث ایجاد آسیب های جدیدی در فرد بیمار اعتیاد شوند. به همین دلیل کارشناسان و متخصصین ما در کمپ ترک اعتیاد اهواز کمپ، به تشریح داروهای تقویتی به همراه اثراتی آنها پرداخته اند تا شما را با جزئیات بیشتر آنها آشنا نمایند.
- بوپرنورفین (B2): مسکن، ضد درد و جایگزین مواد مخدر
- متادون: دارویی برای کنترل مصرف هروئین و سایر مواد مخدر
- نالوکسان: التیام بخش مسمویتهای ایجاد شده در اثر اعتیاد
- نالتروکسان: مسکن و داروی کمکی جهت ترک اعتیاد
- حب الشفاء: مسکن قوی و تسکین کننده درد جسمانی
- شربت تریاک: جانشین ماده مخدر و تسکین دهنده درد
توجه داشته باشید که داروهای ذکر شده به صورت قطعی و کامل اعتیاد شما را قطع نمی کنند و برای مصرف آنها باید حتما از یک متخصص کمک بگیرید.
کلام پایانی
عزیزان و همراهان ارجمند دقت داشته باشید که در بازار دارویی کشور انواع مختلفی از دارو و آمپول تقویتی برای ترک اعتیاد وجود دارد، اما باید توجه داشته باشید که این داروها علیرغم فواید می توانند عوارض گوناگونی را نیز ایجاد نمایند. بر همین اساس، هرگز بدون نظارت پزشک متخصص و درمانگران اعتیاد و به صورت خود سرانه از این داروها برای ترک اعتیاد خود استفاده نکنید.
سرفراز باشید…